Incepand de astazi este disponibil un nou API pentru trimiteri automatizate de SMS-uri care are rolul de a simplifica transmisia pachetelor bulk  de SMS-uri, care depasesc 10.000 SMS-uri transmise simultan. Astfel comparativ cu SMS Gateway, care este un API de transmisie punctuala de SMS-uri, noul API are urmatoarele functii:

  • transmisie printr-un singur request a unui numar nelimitat de SMS-uri, folosind-se un pachet
  • compresie pachet pentru optimizarea transmisiei folosind urmatorii algoritmi: BZ2, GZIP sau LZF
  • administrare integrata din interfata SMS Gateway, folosind acelasi mecanism
  • dubla verificare a integritatii transmisiei folosind MD5 (este verificat atat pachetul original cat si cel comprimat)
  • verificarea dimensiunii pachetului, pentru certificarea integritatii pachetului si a transmisiei
  • verificarea numarului de destinatari, pentru certificarea integritatii pachetului si a transmisiei

Soluţii SMS complete pentru orice sector de activitate

Adiţional, integrarea soluţiei SMSLink pentru notificările SMS operaţionale se poate realiza atât prin SMS Gateway, un SMS API ce ofera 4 metode de integrare, precum Web Service SOAP sau JSON, API HTTPS sau protocol SMPP, cât şi prin Mail to SMS.

De asemenea soluţia SMSLink.ro poate fi integrată prin Microsoft Power Automate, Zapier si Integromat, cu peste 2000 de aplicaţii SaaS, din cateva click-uri, astfel putând fi automatizate foarte usor aproape orice fluxuri de date care necesita notificări SMS.

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 12 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 12 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 380.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1200 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

, , , , , , , , , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea