Incepand de astazi beneficiati gratuit de foarte multe imbunatatiri care au fost aduse serviciului SMS Marketing, pentru a va simplifica procesul de creare, lansare, urmarire si raportare a campaniilor SMS. Aceste imbunatatiri se aplica si serviciilor SMS Premium Marketing si 2-Way Messaging. Imbunatatirile sunt urmatoarele:

Curatare grup de destinatari – Aceasta optiune va ajuta sa eliminati destinatarii care nu primesc mesaje, de mai multe ori, pe baza istoricului complet al trimiterilor, pentru ca trimiterile ulterioare sa fie mai eficiente. Este recomandat sa rulati aceasta optiune dupa cel putin doua trimiteri catre acelasi grup sau grupuri in care destinatarii sunt aproape aceeiasi pentru a nu elimina destinatari care nu au primit mesajele doar o singura data, din cauza lipsei de semnal sau a suspendarii temporare, dar numerele sunt active si corecte.

Export grupuri de destinatari – Exportati grupul de destinatari in formate ca Microsoft Excel, CSV sau TSV. Exportul acestora va este util dupa ce rulati o curatare a grupului de destinatari si doriti sa va pastrati o copie a grupului cu destinatarii activi.

Combinare grupuri de destinatari – Puteti combina grupurile de destinatari dintr-un singur click, astfel castigand timp din administrarea acestora.

Istoric trimiteri / numar – Puteti vizualiza toate SMS-urile care au fost trimise catre un numar, incepand de la data la care v-ati deschis contul pe site, impreuna cu statutul acestora. Istoricul se pastreaza chiar daca stergeti destinatarii din grupuri, grupurile sau daca le schimbati denumirile.

Statistici intuitive / numar / grup – Puteti vizualiza in dreptul fiecarui numar dintr-un grup de destinatari, numarul de SMS-uri care a fost trimis catre acesta, incepand de cand v-ati deschis contul pe site. De asemenea puteti vizualiza pentru acelasi contact si urmatoarele statistici: Numar SMS-uri primite, Numar SMS-uri in asteptare, Numar SMS-uri neprimite, Numar SMS-uri cu statut necunoscut (in cazul mesajelor trimise in retelele Cosmote si Zapp).

Performante imbunatatite cu pana la 35% la navigarea prin grupurile de destinatari, importul destinatarilor si vizualizarea mesajelor trimise.

Majoritatea imbunatatirilor le puteti vedea accesand grupurile de destinatari.

Puteti de asemenea testa gratuit platforma SMSLink.ro daca va creeati un cont de client. Fiecare cont de client primeste 3 SMS-uri gratuite, dupa validarea numarului de mobil, pentru testarea serviciilor.

Asteptam in continuare sugestiile dumneavoastra prin e-mail la office@smslink.ro. Daca aveti intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati folosind mijloacele de contact disponibile.

, , , , , , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea