SMSLink a lansat o functie noua, prin care puteti configura rapid, direct din platforma SMSLink, campanii SMS automate, pretabile pentru cateva scenarii de utilizare, foarte des intalnite. Astfel, pentru aceste scenarii, eliminati nevoia de integrare API, si puteti implementa fluxurile de SMS-uri automate in cateva minute, crescand astfel interactiunea cu clientii dvs.:

campanii SMS automate de ziua de nastere a clientilor dvs.

Scenariul va permite sa transmiteti automat un SMS de ziua de nastere a clientilor dvs., spre exemplu cu un cupon de discount, cu o anumita valabilitate. Astfel aveti posibilitatea de a creste interactivitatea cu clientii si de a creste loializarea acestora.

Pentru a configura astfel de campanii, este necesar sa creati un grup de destinatari, in care sa introduceti numarul de telefon si data nasterii clientului pe o coloana variabila. Dupa ce efectuati acest pas, la sectiunea campanii SMS automate (accesibila de pe Dashboard), creati o campanie noua si urmatii pasii pentru crearea acesteia (alegerea zilelor in care ruleaza, stabilirea textului SMS-ului samd.).

Campania SMS automata va rula in zilele prestabilite de dvs., la ora stabilita de dvs., transmitand automat SMS-ul prestabilit de dvs. catre clientii care au ziua de nastere in acea zi. Dvs. veti primi pe e-mail raportul zilnic cu clientii care au fost eligibili pentru campania SMS automata din ziua respectiva.

campanii SMS automate pentru expirarea unor documente (asigurare, ITP samd.)

Scenariul va permite sa transmiteti automat un SMS catre clientii dvs. in ziua expirarii sau cu cateva zile inainte de ziua expirarii, unor documente precum asigurare, ITP, samd. Astfel, aveti posibilitatea de a notifica eficient si simplu clientii dvs., de a creste vanzarile catre acestia si de a-i loializa, oferindu-le un serviciu util.

Pentru a configura astfel de campanii, este necesar sa creati un grup de destinatari, in care sa introduceti numarul de telefon, iar pe coloanele variabile sa introduceti data expirarii documentului si optional tipul documentului (ex. ITP, asigurare etc.) si subiectul documentului (ex. numarul de inmatriculare). Dupa ce efectuati acest pas, la sectiunea campanii SMS automate (accesibila de pe Dashboard), creati o campanie noua si urmatii pasii pentru crearea acesteia (alegerea zilelor in care ruleaza, stabilirea textului SMS-ului samd.).

Campania SMS automata va rula in zilele prestabilite de dvs., la ora stabilita de dvs., transmitand automat SMS-ul prestabilit de dvs. catre clientii dvs. pentru care expira respectivele documente. Dvs. veti primi pe e-mail raportul zilnic cu clientii care au fost eligibili pentru campania SMS automata din ziua respectiva.

Inregistrati-va in platforma SMSLink

Pentru a utiliza platforma SMSLink.ro şi a beneficia de toate soluţiile SMS incluse în platforma SMSLink.ro, inregistrati-va aici si apoi puteti utiliza toate serviciile SMS.

Despre SMSLink

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 12 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 12 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 380.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1200 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

, , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea