SMS Gateway permite integrarea transmiterii SMS-urilor cu orice aplicatie web (site, platforma de eCommerce, magazin online etc.) sau software (CRM, aplicatii B2B, B2C, banking etc.) pentru a putea transmite astfel comunicari automatizate prin SMS, printr-un SMS API usor de integrat.

Utilizand SMS Gateway, puteti sa va notificati prin SMS in mod automatizat clientii si partenerii despre livrarea comenzilor, programarile inregistrate, emitrerea facturilor, colectare debite, alerte tranzactii si multe altele, imbunatatind semnificativ relatia cu acestia. De asemenea, prin SMS Gateway, puteti dezvolta mecanisme de autentificare prin SMS prin transmiterea catre clienti a SMS-urilor One-Time Password, crescand astfel nivelul de securitate al aplicatiilor accesate de clientii dvs.

Soluţii complete pentru automatizarea notificărilor SMS

Integrarea soluţiei SMSLink pentru notificările SMS operaţionale se poate realiza atât prin SMS Gateway, un SMS API ce ofera 4 metode de integrare, precum Web Service SOAP, API-uri de tip REST de tipul HTTP(S) GET / POST sau JSON, API BULK sau protocol SMPP, cât şi prin Mail to SMS.

Soluţii complete SMS pentru eCommerce

În sectorul eCommerce, SMSLink.ro oferă plugin-uri SMS uşor de instalat pentru principalele platforme eCommerce open-source precum WooCommerce, PrestaShop, OpenCart si Magento 1 si 2, având de asemenea integrări şi cu principalii furnizori de solutii eCommerce în sistem SaaS din România.

Modulele SMSLink pentru principalele platforme eCommerce

Integrările SMSLink cu principalele platforme eCommerce

Solutii SMS integrate prin platforme middleware

De asemenea soluţia SMSLink.ro poate fi integrată prin platforme middleware, cu peste 2000 de aplicaţii SaaS, din cateva click-uri, astfeş putând fi automatizate foarte usor aproape orice fluxuri de date care necesita notificări SMS.

Testati gratuit SMSLink

Pentru a utiliza platforma SMSLink.ro şi a beneficia de toate soluţiile SMS incluse în platforma SMSLink.ro, clienţii trebuie sa îşi creeze un cont de utilizator pe www.smslink.ro şi apoi pot utiliza toate serviciile SMS de care au nevoie.

Despre SMSLink.ro

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 12 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 12 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 380.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1200 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

, , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea