Pentru a simplifica modalitatea in care dvs. incarcati numerele de telefon in platforma SMSLink si pentru a micsora timpii necesari pentru pregatirea unei campanii SMS, incepand de astazi, beneficiati de cateva imbunatatiri ale metodei de import numere de telefon:

  • Numerele de telefon pot fi importate atat din fisiere Microsoft Excel (.xls si .xlsx) cat si fisiere CSV (.csv)
  • Sistemul permite importul numerelor de telefon in format 07XXYYYYYY, 7XXYYYYYY, 407XXYYYYYY sau 00407XXYYYYYY.
  • Numerele de telefon care apartin de retele de telefonie fixa si numerele de telefon incorecte sunt eliminate automat.
  • Caracterele non-numerice care se regasesc in coloana aferenta numerelor de telefon sunt eliminate automat.
  • In cazul in care incarcati si alte coloane (nume, prenume etc.), atunci caracterele care contin diacriticele sunt transformate automat in caractere fara diacritice deoarece un SMS nu poate sa contina diacritice.
  • Daca pe un rand aveti mai multe numere de telefon separate prin / (slash) atunci sistemul le va identifica pe toate.

Testati gratuit serviciile SMSLink.ro Pentru ca punem accent pe calitatea serviciilor si pentru ca va furnizam unul dintre cele mai complete servicii de transmitere de SMS-uri din Romania va invitam sa testati gratuit serviciile SMSLink.ro. Pentru a testa serviciile SMSLink.ro este necesar sa va creati un cont de utilizator accesand www.smslink.ro/inregistrare/ sau sau daca aveti deja un cont de utilizator trebuie doar sa va autentificati accesand www.smslink.ro/autentificare/ .

, , , , , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea