La SMSLink beneficiati de suport tehnic si comercial 24/7 pentru pregatirea si desfasurarea campaniilor SMS pentru evenimentul Black Friday, in toate zilele in care acesta se organizeaza.

SMSLink este singurul provider de servicii SMS care furnizeaza si in restul timpului suport tehnic 24/7 pentru ca ne dorim ca SMS-ul sa fie un mediu disponibil oricand aveti nevoie.

Pe langa suport tehnic si comercial 24/7 aveti la dispozitie tool-uri eficiente pentru a desfasura campanii in cateva minute:

  • Posibilitatea de a incarca si valida o baza de clienti in cateva secunde
  • Posibilitatea de a lansa o campanie SMS in cateva secunde
  • Plata prin card a campaniilor SMS, cu activare si facturare automata 24/7/365
  • Platforma mobila de SMS Marketing, pentru a lansa campanii SMS de oriunde sunteti
  • Integrare eficienta cu orice platforma sau aplicatie de eCommerce
  • Monitorizare in timp real a campaniilor SMS

Platforma SMSLink este utilizata de peste 8 ani de peste 700 de clienti multumiti din domeniul banking, telecom, retail, medical samd., si sustinand un trafic de peste 60 de milioane de SMS-uri pe an.

Pentru orice informatii suplimentare, intrebari, suport tehnic sau comercial, ne puteti contacta in orice moment, prin e-mail la contact@smslink.ro sau la numerele de telefon disponibile aici.

Tags: , ,

La data de 18-11-2016, 08:29 scris de SMSLink.ro
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea