Incepand de astazi este mai usor sa transmiteti noutati prin SMS catre utilizatorii site-ului dumneavoastra folosind noua functie Live Update. In cadrul serviciului SMS Marketing am mai adaugat o noua functie ,,Live Update” prin care puteti sa va importati, de data aceasta in timp real, utilizatorii care se inregistreaza pe site-ul dumneavoastra in grupurile definite in contul dumneavoastra de pe SMSLink.ro, iar apoi sa le transmiteti SMS-uri folosind interfata de trimitere de pe site-ul nostru.

Cum functioneaza? Live Update este un API HTTP prin care dumneavoastra adaugati in contul dumneavoastra, intr-un anume grup de destinatari,  de pe SMSLink.ro numarul de telefon si optional numele utilizatorului, in momentul in care acesta se inregistreaza in site-ul dumneavoastra. Dupa aceasta folosind serviciul SMS Marketing puteti sa transmiteti SMS-uri catre acesti utilizatori.

Ce implicatii tehnice are? Fiind un API HTTP care accepta argumente GET sau POST, implementarea este extrem de simpla, fiind necesare maxim 3 randuri de cod, cod pe care vi-l oferim gratuit, pentru trimiterea unui numar de telefon / nume destinatar intr-un grup pe SMSLink.ro. Pentru a folosi toate optiunile pe care Live Update vi le ofera va punem la dispozitie aceasta documentatie foarte detaliata.

Ce costuri implica? ZERO! Dumneavoastra platiti doar mesajele transmise. Nu exista taxa initiala, taxa lunara sau cost pentru destinatar adaugat.

Cum pot beneficia de Live Update? Va creeati un cont, daca nu aveti deja unul si urmati pasii de la sectiunea SMS Marketing > Live Update.

, , , , , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea