Evenimentul Premium de Comert Electronic TeCOMM este SOLD OUT: + 50 de prezentari, + 35 de speakeri, + 300 de proprietari ai magazinelor online si profesionisti in eCommerce au confirmat prezenta maine si poimaine (24 si 25 octombrie) la TeCOMM, evenimentul de referinta in eCommerce din Europa de Est.

Ce reprezinta TeCOMM pentru magazinele online?

TeCOMM eCommerce Conference & Expo este evenimentul ce reuneste de sapte ani la Cluj Napoca pilonii eCommerce-ului national si international, pentru a oferi participantilor o imagine de ansamblu asupra eCommerce-ului dincolo de granitele banalului.

Tematica celei de a saptea editie este Houte Couture your eCommerce Business si propune o abordare diferita cu accent pe detalii, experiente de cumparare personalizate pe nevoile clientului, platforme de eCommerce inovative si produse de calitate.

Structura evenimentului

Doua zile pline de continut premium oferit de companiile de TOP din eCommerce. Intre 24 si 25 octombrie Cluj Napoca devine punctul de intalnire al profesionistilor in eCommerce. Structurat pe doua zile, evenimentul are pregatite prezentari, discutii libere si studii de caz concentrate in sfaturi si insideuri valoroase.

Prima zi este dedicata educatiei non-formale prin intermediul celor 5 sali paralele de workshop-uri:

 • The Catwalk Stage: sectiune dedicata exclusiv magazinelor online din industria fashion, moderata de Bianca Grip
 • Markday: workshopurile din aceasta sectiune sunt adresate marketerilor, fiind moderata de Andrei Tiganas
 • Start Up Area Powered By eMAG Marketplace: este sectiunea creata pentru cei aflati la inceput de drum in eCommerce sau celor care vor sa treaca bariera offline-ului, dar nu au beneficiat de toate resursele, fiind moderata de Bogdan Ciocian
 • Antreprenor pe WWW: desfasurata sub forma unei mese rotunde la care iau parte antreprenorii din eCommerce, in cadru careia dezbat ultimele noutati din cometul online, sectiunea este moderata de Cosmin Daraban
 • SEO Masterclass: masterclass-ul sustinut de Ovidiu Joita este axat pe partea tehnica a marketingului in eCommerce, moderator fiind Crina Ciocian.

A doua zi este dedicata conferintei plenare si cuprinde: prezentari ample, discursuri inspirationale si dezbateri concrete purtate de reprezentantii celor mai mari companii de eCommerce din lume precum eBay, GfK, eMAG marketplace, Little Data sau Exponea. Mai mult decat atat, ambele zile cuprind o zona expozitionala generoasa, unde participantii au ocazia sa se intalneasca si sa stabileasca relatii de business cu parteneri strategici: Exponea, iAgency, DWF, DPD, Blugento si multi altii.

Cine si ce prezinta la TeCOMM?

Marius Costin, Country Manager PayU Romania, expertul numarul unu in platile online vine pe 24 octombrie la TeCOMM unde va discuta in cadrul sectiunii Antreprenor pe WWW despre Contextul European in dezvoltarea magazinului online. Mihai este o persona cu un spirit de echipa bine dezvoltat avand peste 13 ani de experienta in pozitii de management.

 • Sergiu Babasan (Cofondator Blugento) – 10 intrebari la care sa raspunzi inainte de a deschide magazinul online (Start-up Area)
 • George Iordache (Sales Team Leader, eMAG Marketplace) – Dezvolta business-ului tau la un alt nivel (Start-up Area)
 • Cristina Sindile (Director General BT Mic, Grup Financiar Banca Transilvania) – Solutii de finantare pentru magazinele online (Start-up Area)
 • Mihai Vinatoru (Managing Partner & Head of SEO, DWF) – Cele 7 pacate capitale in SEO pentru magazine online de fashion (The Catwalk Stage)
 • Florin Filote (Director @ eMAG Marketplace) – Evolutia Marketplace. Solutii si provocari
 • Samuel Laurinkari (Head of EU Affairs @ eBay) – Modele comerciale in sec 21 – oportunitatile pe care le au business-urile mici
 • Marco Wolters (Global Head of Fashion, Home & Lifestyle @ GfK) – Puterea generatiei i-Brains

In ziua Conferintei urca pe scena Cristian Herghelegiu CEO GECAD NET,  care activeaza de 17 ani in cadrul GECAD NET, compania ce ofera solutii de IT personalizate pe nevoile clientilor vine la TeCOMM sa discute despre Cum sa iti maresti rata de conversie cu 30%?

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea