SMSLink este integrat cu platforma eCommerce Gomag, si astfel va ofera posibilitatea sa trimiteti notificari SMS operationale, despre statusul comenzilor din magazinul dvs. online, catre clientii dvs. intr-un mod accesibil si usor.

Avantajele notificărilor SMS in eCommerce

  • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%.
  • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul reprezinta cel mai eficient canal de comunicare directa, fiind citit in medie in primele 5 secunde de la primire.
  • Statisticile arata de asemenea ca numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati permanent si in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
  • Construiti o relatie mai puternica cu clientii dvs. prin notificarea acestora prin SMS despre starea comenzilor, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.
  • Informand clientii prin SMS despre starea comenzilor, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
  • Spre deosebire de alte canale de comunicare, SMS-ul este un canal de comunicare disponibil continuu, independent de conexiunea utilizatorului la Internet, astfel stiti intotdeauna ca informatia privind comanda ajunge in timp util la clienti.

Activarea integrarii SMSLink – Gomag se realizeaza in cateva minute

  1. Deschide-ti un cont pe platforma SMSLink.
  2. Accesati SMS Gateway – Configurare si setari si creati o conexiune noua la sectiunea Creare conexiune SMS Gateway. Este necesar sa retineti Connection ID-ul si Parola aferente conexiunii pentru a le introduce la pasul urmator in platforma Gomag.
  3. In platforma Gomag, accesati sectiunea Gomag Apps si gasiti aplicatia SMS Link in categoria SMS.
  4. In sectiunea SMS Link din cadrul Gomag Apps, introduceti Connection ID-ul (ID conexiune) si Parola stabilite la pasul 2, descris mai sus.
  5. Din platforma Gomag, incepeti sa folositi un SMS Bot. Acest bot urmareste comenzile pe care clientii le plaseaza in magazinul tau si le trimite acestora SMS-uri de notificare in functie de statusul in care se afla comenzile lor, prin intermediul platformei SMS Link. Activeaza un SMS Bot urmand instructiunile de aici.

Despre SMSLink

SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din Romania, incluzand servicii precum SMS Marketing sau notificari SMS operationale, solutie dezvoltata si operata de catre ASTINVEST, companie cu experienta de peste 12 ani (incepand cu anul 2008) in servicii SMS si cu un trafic de peste 12 milioane de SMS-uri / luna (adica in medie peste 380.000 SMS in fiecare zi), fiind o solutie aleasa de peste 1200 de clienti corporate si IMM, inclusiv institutii bancare de top din Romania, care utilizeaza platforma SMSLink pentru notificari SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

Datorita infrastructurii si tehnologiei de ultima generatie, avem capacitatea tehnica de a implementa solutii SMS complexe, capabile sa raspunda atat nevoilor companiilor atat de nivel enterprise si IMM.

ASTINVEST este un furnizor de servicii si solutii IT&C ce s-a remarcat de-a lungul timpului cu solutii IT&C inovatoare si cu rezultate vizibile atat pe plan national cat si international. Astfel, in anul 2015 compania a fost prezenta in prestigiosul clasament Deloitte Technology Fast 50 cu 2 nominalizari: Locul 13 in clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe si Locul 127 in clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

Despre Gomag

Gomag este o platforma eCommerce 100% romaneasca, cu peste 600 de magazine online in portofoliu si o echipa de 17 specialisti in spate. Platforma poate fi inchiriata contra unui abonament lunar, de la cel pentru afaceri incepatoare cu pretul de 1 euro pe zi si pana la business-uri cu volume uriase. In platforma ai la dispozitie functionalitati esentiale pentru a vinde online, inclusiv module de marketing, CRM, tehnici de vanzare avansate, pop-up-uri native, peste 100 de aplicatii iar de acum inainte, GoBots – primul bot intr-o platforma eCommerce.

, , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea