In cursul zilei de astazi a avut loc un upgrade la serviciul SMS Alerts. Astfel daca pana acum puteati primi alerte prin SMS constand in informatii despre e-mail-urile primite – informatii care erau reprezentate de expeditor, data, dimensiune – de acum puteti opta sa primiti prin SMS alerte care sa contina primele 160 de caractere ale mesajului primit pe e-mail.

Aceasta optiune este disponibila in sectiunea SMS Alerts > Configurare serviciu, in momentul in care doriti sa adaugati o noua adresa de e-mail / numar de telefon pentru alerte. Puteti alege sa primiti prin SMS alerte cu informatii generice despre e-mail-ul primit sau cu primele 160 de caractere din continutul e-mail-ului.

Noua functie, prin care alerta SMS poate sa contina informatii din e-mail, poate deveni extrem de utila utilizatorilor care doresc sa primeasca alerte legate de e-mail-uri care contin informatii scurte si concise, cum ar fi:

– noutati despre activitatea din contul bancar – incasari, plati sau alte operatiuni

– informatii bursiere sau despre evolutia cursului valutar

– informatii despre starea anumitor utilaje / instalatii

De asemenea incepand de astazi, toate persoanele fizice care se inregistreaza beneficiaza de 1 SMS gratuit. Firmele beneficiaza de 3 SMS-uri gratuite in scopul testarii serviciilor noastre.

 

, , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea