Pentru a simplifica modalitatea in care interactionati cu platforma SMSLink si pentru a micsora timpii necesari pentru pregatirea unei campanii SMS, incepand de astazi, beneficiati de cateva imbunatatiri pentru serviciul SMS Marketing.

  • Noutati referitoare la lucrul cu variabilele contactelor
  • Puteti adauga individual un contact impreuna cu variabilele acestuia
  • Puteti edita toate variabilele asociate unui contact
  • Contactele impreuna cu variabilele acestora pot fi importate atat din fisiere Microsoft Excel (.xls si .xlsx) cat si fisiere CSV (.csv)
  • Sistemul permite importul numerelor de telefon in format 07XXYYYYYY, 7XXYYYYYY, 407XXYYYYYY sau 00407XXYYYYYY.

Variabilele va ajuta sa adaugati in campul mesajului valori dinamice, care sa se schimbe automat de la un mesaj la altul. Un exemplu simplist ar fi trimiterea unui mesaj la un grup de utilizatori cu numele si prenumele asociati fiecarui numar de telefon, dupa ce ati incarcat in grupul respectiv aceste date (numerul de telefon, numele si prenumele utilizatorului).

Testati gratuit serviciile SMSLink.ro Pentru ca punem accent pe calitatea serviciilor si pentru ca va furnizam unul dintre cele mai complete servicii de transmitere de SMS-uri din Romania va invitam sa testati gratuit serviciile SMSLink.ro. Pentru a testa serviciile SMSLink.ro este necesar sa va creati un cont de utilizator accesand www.smslink.ro/inregistrare/ sau sau daca aveti deja un cont de utilizator trebuie doar sa va autentificati accesand www.smslink.ro/autentificare/ .

, ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea