Echipa noastra ofera servicii de administrare si management al campaniilor de SMS Marketing si SMS Premium Marketing 24/7/365 preluand controlul complet al intregului proces.

Banzandu-ne pe experienta noastra, va ajutam astfel sa castigati cat mai mult folosind acest instrument de marketing direct de prima clasa administrand totul, incepand de la conceptul initial de creatie si design al campaniei, realizarea continutului SMS-ului, managementul listei de destinatari, lansarea campaniilor SMS si transmiterea rapoartelor si a logurilor campaniei in timp real. Administram bazele de date puse la dispozitie de dumneavoastra, dar oferim si servicii de import / export al destinatarilor din baza dumneavoastra de date folosind instrumente dezvoltate presonalizat acolo unde este cazul.

In functie de specificul campaniei SMS putem creea landing pages si instrumente de capturare a datelor pentru destinatarii mesajelor, pentru ca intreaga campanie SMS sa produca rezultate exceptionale, iar timpul alocat de dumneavoastra pentru aceasta campanie sa fie cat mai mic..

Deoarece serviciile Managed SMS Marketing au prin definitie specific personalizat va invitam sa ne contactati folosind aceste informatii de contact .

,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea