SMS Connectors este un serviciu realizat in parteneriat cu diverse companii, de regula furnizori importanti de produse si servicii, serviciu care va permite sa va conectati la platformele online ale acestora pentru a trimite notificari periodice, complet automatizare, prin SMS catre clientii sau partenerii dumneavoastra, in vederea imbunatatirii si eficientizarii comunicatiei cu acestia. Primul connector SMS a fost dezvoltat in parteneriat cu Fan Courier, pentru trimiterea notificarilor de livrare catre clientii dumneavoastra, devenind astfel un serviciu ideal pentru companiile care au magazine online si trimit comenzile prin Fan Courier.

Fan Courier
Trimiteti zilnic codul AWB (Air Way Bill) prin SMS tuturor clientilor dumneavoastra prin preluarea acestuia in mod automat din platforma Fan Courier Self-AWB de catre SMSLink. Codul de transport ii ajuta pe clientii dumneavoastra sa urmareasca on-line livrarea coletelor, astfel optimizand comunicarea cu acestia si eficientizand costurile de support telefonic pentru acestia.
Setare si instalare connector

Pentru utilizarea acestui serviciu nu exista nici un fel de taxe initiale sau abonamente, costul unui SMS incepand de la 0.049 EUR + TVA, iar dumneavoastra puteti opta sa achiztionati oricate SMS-uri in functie de volumul pe care il estimati, volumul minim fiind de 100 SMS-uri. Aflati mai multe detalii despre SMS Connectors accesand pagina acestui serviciu.

Pentru a testa serviciul SMS Connectors, va trebui sa va creati un cont pe SMSLink.ro.

, , , , , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea