SMS Gateway va furnizeaza un set complet de metode de interconectare pentru transmisia automatizata de SMS-uri: HTTP(S) GET / POST, HTTP(S) BULK, SOAP / WSDL si SMPP. Aflati mai multe detalii despre SMS Gateway.  Incepand de astazi este disponibila noua metoda de interconectare folosind API SOAP / WSDL (Web Service).

Aflati mai multe din documentatia de implementare SMS Gateway SOAP / WSDL, din documentatia generala de implementare SMS Gateway sau din prezentarea tehnica si comerciala a SMS Gateway.

SMS Gateway este un serviciu avansat de trimitere a mesajelor SMS ce poate fi integrat cu orice aplicatie web sau software deja existenta pentru a-i extinde modul de comunicare cu persoanele de contact, clientii si partenerii. Astfel puteti trimite SMS-uri direct din aplicatia dumneavoastra, folosind acest API care automatizeaza complet acest proces de trimitere al SMS-urilorSMS Gateway va permite sa transmiteti SMS-uri standard (de tip text) sau speciale: SMS WAP Push.

Pentru orice informatii suplimentare, intrebari, suport tehnic sau comercial, ne puteti contacta zilnic, prin e-mail la office@smslink.ro sau la numerele de telefon disponibile aici.

, , , , , , , , , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea