Va invitam la evemimentul Romanian Managers aflat la a treia editie ce va avea loc la Cluj in data de 30 Septembrie 2009 de la ora 19:00, unde printre alte subiecte extrem de interesante vom sustine o prezentare despre SMS Marketing, avantajele utilizarii acestei metode de marketing direct, scenarii de utilizare si modalitati de construire a bazelor de date.

Evenimentul va avea loc Cluj City Center, Calea Dorobantilor Nr. 14 – 16, Cluj Napoca de la ora 19:00.

Cine participa? Manageri, Antreprenori si Profesionisti din Cluj .

Ce se intampla in cadrul evenimentului? Participantii pot initia noi legaturi de afaceri, gasi noi parteneri si colaboratori. In acelasi timp, vom beneficia da prezentari interactive, dintre care mentionam: “Cum sa folosesti eficient LinkedIn pentru afaceri si cariera”, “Tehnici de managementul performanţei pentru manageri”, “SMS Marketing”.

Ce se intampla dupa eveniment? Vom iesi intr-un club / lounge, pentru a intari relatiile stabilite in cadrul evenimentului.

Pentru a confirma participarea va rugam sa accesati urmatorul link: http://events.linkedin.com/Romanian-Managers-CLUJ-Business/pub/129662

, , , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea