Incepand de astazi puteti utiliza cateva functii noi in cadrul serviciului de sincronizare automatizata a destinatarilor din aplicatia sau site-ul dumneavoastra cu platforma SMSLink. Aceste functii noi sunt urmatoarele:

Posibilitatea de a elimina un destinatar dintr-un grup creat in contul dumneavoastra din platforma SMSLink prin apelarea Live Update in mod automatizat, conform documentatiei;

Posibilitatea adaugarii unui destinatar intr-un grup creat in contul dumneavoastra din platforma SMSLink, folosind parametrul “duplicate” cu valoarea 1 pentru a verifica inainte daca acel numar exista deja.

Serviciul Live Update va ofera posibilitatea de a adauga sau sterge automat destinatarii (numar de telefon, nume persoana) in grupurile de destinatari definite in portalul SMSLink.ro, pe masura ce acestia se inregistreaza in site-ul / aplicatia dumneavoastra.

Astfel aveti posibilitatea sa transmiteti informatii si noutati periodic catre acestia fara a fi nevoie sa exportati si apoi sa importati manual baza de date de destinatari, aceasta actualizandu-se automat pe masura ce utilizatorii dumneavoastra se inregistreaza. Live Update este practid un API HTTP / HTTPS care va ajuta sa comunicati folosind metodele GET / POST din orice limbaj de programare / scripting cu SMSLink.ro pentru administrarea bazelor dumneavoastra de date de numere de telefon.

Utilizarea serviciului Live Update este gratuita, tot ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont in platforma SMSLink.ro. Pentru suport tehnic si comercial va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@smslink.ro sau telefon 0723 178 275.

, , , , , , , , , , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea