De acum puteti personaliza si mai mult SMS-urile trimise prin aplicatia de SMS Marketing, adaugand pana la 25 de variabile complet personalizabile pe langa cele 2 variabile cu scop predefinit.

Astfel sa presupunem ca apare urmatorul scenariu: aveti 147 de clienti care nu si-au platit facturile si catre care ati dori sa trimiteti o notificare de plata prin SMS in care sa le transmiteti numarul facturii, valoarea si data scadentei. Tot ce trebuie sa faceti in acest caz este sa creati un fisier Microsoft Excel in care sa treceti pe prima coloana numarul de mobil al clientului, pe a doua coloana numele acestuia, pe a treia coloana numarul facturii, pe a patra valoarea iar pe a cincea data scadentei.

Dupa aceea creeati un grup de utilizatori in SMS Marketing cu numele de exemplu “Notificare plati Octombrie 2009” si urmati procedura de import a fisierului Microsoft Excel. Aplicatia de import va recunoaste coloanele si va creea un nume de variabila pentru fiecare coloana dupa cum urmeaza:

Numarul de mobil (Coloana 1) se va numi receiver (variabila cu rol predefinit)
Numele clientului (Coloana 2) se va numi receiver-name (variabila cu rol predefinit)
Numarul facturii (Coloana 3) se va numi v1 (variabila cu rol dinamic)
Valoarea facturii (Coloana 3) se va numi v2 (variabila cu rol dinamic)
Data facturii (Coloana 5) se va numi v3 (variabila cu rol dinamic)

Dupa ce ati efectuat imortul destinatarilor puteti compune un SMS dinamic pentru toti destinatarii care va arata in felul urmator: “Stimate [receiver-name], factura nr. [v1] din data de [v3] in valoare de [v2] este neplatita. Va rugam efectuati plata!”. Aplicatia SMS Marketing va inlocui variabilele aflate intre paranteze cu valorile importate din fisierul Microsoft Excel, astfel dumneavoastra compunand un singur mesaj pentru toti cei 147 de clienti.

Mesajul personalizat va aparea cu valorile inlocuite in lista de mesaje trimise pentru fiecare client.

, , , , , , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea