In prezent, telefonul mobil este de departe cel mai utilizat mijloc de comunicare, de catre mai mult de 90% din populatia Romaniei. In acelasi timp, este tot mai mult detasat de ideea de a fi un simplu terminal GSM si, ca urmare, SMS-ul, MMS-ul si chiar Bluetooth-ul au devenit instrumente de marketing direct folosite de specialistii autohtoni, lucru ce a dus la implementarea ideii de mobile marketing si in Romania.

Conform statisticilor SMS-ul ramane insa motorul publicitatii pe mobil, fiind una dintre cele mai eficiente metode de marketing direct, atat ca si rezultate (return on investment) cat si ca si costuri, fiind si cea mai ieftina metoda de marketing direct.

Tip campanie Nr. mesaje Pret (EUR) Eficienta
E-mail 10.000 mesaje 500 – 700 EUR Scazuta
SMS Marketing 10.000 mesaje 500 – 700 EUR Ridicata
Direct Mail 10.000 mesaje 2.500 – 4.000 EUR Medie
Telemarketing 10.000 apeluri 4.500 – 15.000 EUR Ridicata

In contextul pietei actuale SMS Marketing-ul este o unealta extrem de eficienta  marketing direct, intrucat este cea mai putin costisitoare, iar feedback-ul este imediat conform si comparatiei de mai sus. SMS-ul trebuie privit ca o foarte buna strategie de marketing, ce poate spori vanzarile si, implicit, profiturile oricaror companii.

Folosind platforma SMSLink.ro puteti lansa campanii SMS Marketing Self-Managed folosint uneltele pe care vi le punem la dispozitie online si pe care le puteti folosi in orice moment, iar astfel sa scadeti si mai mult costurile acestora. Totodata beneficiati de suport si consultanta gratuita 24/7/365 prin e-mail sau telefon. Puteti opta de asemenea pentru campanii Managed SMS Marketing pe care sa vi le administreze echipa noastra. Pentru orice informatii ne puteti contacta prin e-mail la office@smslink.ro, 0723 178 275 sau 0364 143 564.

Puteti de asemenea testa gratuit platforma SMSLink.ro daca va creeati un cont de client. Fiecare cont de client primeste 3 SMS-uri gratuite automat pentru testarea serviciilor.

, , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea