Astazi a avut loc lansarea platformei de comunicare prin SMS, SMSLink.ro – www.smslink.ro si a celor 3 servicii principale oferite SMS Marketing, Mail2SMS si SMS Gateway, ce fac ca aceasta platforma sa devina prima platforma completa de SMS pentru afaceri din Romania. Aceasta platforma are rolul de a facilita comunicarea dintre companii si clientii acestora, bazandu-se sistemul de mesaje scurte SMS, punandu-le la dispozitie unelte avansate pentru trimiterea mesajelor, raportare si analiza a rezultatelor. Avantajul major este controlul complet asupra campaniilor si transparenta rezultatelor campaniei. Totul este disponibil 100% web based si se desfasoara prin site-ul www.smslink.ro, printr-o interfata intuitiva, eficienta si rapida.

Cand spunem prima platforma completa de comunicare prin SMS pentru afaceri ne referim la cele 3 servicii: SMS Marketing, Mail2SMS si SMS Gateway care au fost unificate intr-o singura aplicatie complexa, intuitiva si rapida, 100% online.

SMS Marketing este un serviciu avansat de marketing folosind mesajele scurte – SMS, ce ofera posibilitatea companiilor de a creea si trimite campanii de mesaje clientilor, urmarirea mesajelor, raportarea si analiza rezultatelor in timp real. Aplicatia pune la dispozitie posibilitatea de a organiza destinatarii in grupuri, pentru o targetare mai eficienta a audientei, obtinand astfel rezultate superioare. De asemenea companiile au posibilitatea de a preprograma campaniile de SMS pentru a fi trimise la o data prestabilita, astfel putand sa isi concentreze mai bine activitatea pe taskurile ce au loc dupa lansarea unei campanii de publicitate.

Avantajul acestui serviciu de SMS Marketing este capacitatea de a raporta si a analiza foarte detaliat campaniile de mesaje trimise, oferind astfel posibilitatea maximizarii eficientei campaniilor. De asemenea un avantaj important este interfata foarte intuitiva si usor de utilizat, ce va ofera controlul complet asupra tuturor operatiunilor.

Mail2SMS este primul serviciu din Romania ce ofera posibilitatea utilizatorilor de a trimite SMS-uri folosind orice client de e-mail: Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird etc; si orice provider de e-mail: Yahoo!, Gmail, Hotmail etc, catre orice destinatie mobila din Romania, fara a avea nevoie de abonamente suplimentare. Serviciul Mail2SMS devine activ, gratuit, prin creearea unui cont pe site-ul SMSLink.ro si adaugarea in sistem a adreselor de e-mail de pe care vor fi expediate SMS-urile.

Avantajul acestui serviciu este faptu ca se integreaza complet cu orice client de e-mail si poate fi folosit pentru a trimite SMS-uri mai usor, pentru a forwarda e-mail-urile primite catre telefonul mobil prin SMS sau a creea notificari pentru e-mail-uri de la expeditori importanti.

SMS Gateway este un concept de gateway ce devine accesibil atat din punct de vedere financiar cat si tehnic, tuturor companiilor ce doresc ca aplicatiile lor, site-urile, portalurile sau magazinele online sa poata transmite SMS-uri clientilor sau potentialilor clienti. Acest serviciu este ideal companiilor care emit facturi lunare si doresc sa isi notifice clientii cu privire la detaliile facturii, companiilor care opereaza magazine online si care doresc sa transmita notificari prin SMS clientilor sau companiilor care opereaza portaluri si care doresc sa emita alerte prin SMS.

Avantajele principale sunt simplitatea prin care se poate face implementarea, SMSLink.ro punand la dispozitie o documentatie foarte detaliata, exemple concrete si cod sursa, dar si suport tehnic si asistenta la implementare.

Toate aceste servicii pot fi testate gratuit online, fiecare companie care se inregistreaza pe www.smslink.ro primind 3 SMS-uri gratuite pentru a testa aplicatia.

, , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea