Industria comertului electronic din Romania s-a dezvoltat intens in ultimii ani, inregistrand o crestere de peste 38% in 2017, avand cea mai mare crestere din Europa. Industria a crescut cu aproximativ 14% in ultimii 3 ani la nivel european, conform studiilor furnizate de Eurostat.

Peste 5000 de magazine online au fost inregistrate in Romania in 2016, cu vanzari zilnice de peste 5 miliarde de euro. Cresterea continua genereaza nevoia de calitate pe care consumatorii o au atunci cand cumpara in online. TeCOMM, evenimentul premium de comert electronic din Europa de Est reuneste proprietarii magazinelor online intr-o formula complexa pentru a discuta ultimele noutati ale industriei.

Intre 24 si 25 octombrie 2017, la Cluj-Napoca, isi dau intalnire peste 350 de proprietari ai magazinelor online si profesionisti in comertul electronic. In cele doua zile ale evenimentului, participantii au parte de peste 50 prezentari si workshopuri sustinute de peste 35 speakeri nationali si internationali care se desfasoara pe 6 scene.

„Cu fiecare editie TeCOMM am adus concepte originale (The Catwalk Stage, SEO Masterclass sau TeCOMM Cross-border) si am pus in valoare nevoile magazinelor online din Romania prin workshopuri, prezentari si masterclass-uri premium. De 7 ani aducem speakeri internationali de top precum Tesco, eBay, GfK, Facebook sau Google tocmai pentru a contribui semnificativ la dezvoltarea industriei de comert electronic din Romania”, declara Bogdan Ciocian, Managing Partner Libero Events.

Platforma, logistica si SEO – aspecte esentiale ale magazinului tau online

Exponea, una dintre cele mai mari platforme ce vine in sprijinul proprietarilor de magazine online, este prezenta in acest an la TeCOMM Cluj. Jakub Minks (Regional Director, Central&Eastern Europe, Exponea) responsabil de vanzari, servicii si asistenta in peste 11 tari va impartasi marketerilor informatii analitice si substantiale. Alaturi de Jakub, Bogdan Colceriu, Founding Manager in cadrul Frisbo va prezenta care sunt costurile in spatele unui magazin online si cum pot fi acestea reduse. Bogdan are o experienta notabila in antreprenoriat, punand bazele companiilor de renume Trilulilu si Okian din Romania.

Pe langa aspectele logistice ale unui magazin online, promovarea si optimizarea serviciilor sunt esentiale. DFW, agentie specializata in SEO, servicii de optimizare a site-urilor pentru moaterele de cautare il are ca reprezentat in cadrul TeCOMM pe Mihai Vinatoru, Managing Partner & Head of SEO. Pe scena The Catwalk Stage, Mihai va discuta despre Cele 7 pacate capitale in SEO pentru magazine online de fashion si va pune accent pe problemele SEO specifice magazinelor online din Romania si nu numai.

Atragerea consumatorilor online implica originalitate si strategie

TeCOMM, evenimentul premium de eCommerce, se desfasoara anul acesta sub tematica Houte Couture your eCommerce Business. Deoarece atragerea consumatorilor in online presupune campanii orginale si strategii inovative, evenimentul TeCOMM este structurat pe 2 zile si acopera toate ariile in care magazinul online are nevoie de atentie. Prima zi, 24 octombrie include 5 scene desfasurate simultan: The Catwalk Stage, Markday Stage, SEO Masterclass, Antreprenor pe www, Start-up Area Powered by eMag Marketplace si scena principala a conferintei.

The Catwalk Stage este dedicata in intregime proprietarilor de magazine online din domeniul fashionului, care prin prezenta activa isi vor imbogati portofoliul cu sfaturi practice de la speakeri renumiti. Start-Up Area Powered by eMag Marketplace, vine in intampinarea antreprenorilor in dezvoltare ca un ghid cu toti pasii ce trebuie urmati pentru o dezvolare durabila si eficienta in acest domeniu. Tot in prima zi se desfasoara workshopurile Markday, dedicate marketerilor, Antreprenor pe WWW dedicate managerilor si SEO Masterclass. Cea de a doua zi, in cadrul Conferintei vor avea loc prezentari si dezbateri pe subiecte de actualitate.

Magazinele online si profesionistii in eCommerce eBay (Samuel Laurinkari – Head of EU Affairs), Philips (Adam Palczewski – Global Sr. Manager, Ecommerce & Digital Media), Gfk (Marco Wolters – Global Industry Lead Fashion, Home and Lifestyle), Littledata (Edward Upton – Fondator), The Myndset Company (President – Minter Dial), sau Netcomm Suisse (Carlo Terreni – General Director) vor fi prezenti la TeCOMM pentru a duce experienta comertului online la cel mai inalt nivel.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea