Incepand de astazi Mail to SMS permite transmiterea de SMS-uri la mai multi destinatari simultam, prin adaugarea mai multor destinatari in campul To al aceluiasi e-mail. Aflati mai multe despre aceasta noua functia din documentatia de utilizare a serviciului Mail to SMS.

Mail to SMS va permite sa transmiteti SMS-uri direct din clientul dvs. de e-mail, fie ca este vorba de un client de webmail (GMail, Yahoo! Mail, Microsoft Hotmail) sau de un client instalat pe computerul dvs. (Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook sau Windows Mail) catre orice numere de telefon mobil din Romania.

Serviciul Mail to SMS poate fi de asemenea integrat foarte usor cu diverse aplicatii si echipamente pentru transmiterea prin SMS a diverselor alerte pe care pana acum le primeati pe e-mail, pentru a imbunatati astfel timpii de reactie la orice evenimente care pot sa apara.

Mail to SMS va permite sa urmariti in timp real SMS-urile transmise, direct in platforma SMSLink si sa receptionati prin e-mail raportul de livrare pentru fiecare SMS transmis.

Testati gratuit serviciile SMSLink.ro

Pentru ca punem accent pe calitatea serviciilor si pentru ca va furnizam unul dintre cele mai complete servicii de transmitere de SMS-uri din Romania va invitam sa testati gratuit serviciile SMSLink.ro. Pentru a testa serviciile SMSLink.ro este necesar sa va creati un cont de utilizator accesand www.smslink.ro/inregistrare/ sau sau daca aveti deja un cont de utilizator trebuie doar sa va autentificati accesand www.smslink.ro/autentificare/ .

, , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea