Vodafone Mobile Advertising este o solutie completa de targetare prin canale de comunicare mobile (SMS, MMS si SMS Inserts) baza de clienti Vodafone Romania, folosind peste 13 criterii de segmentare. Potrivit cercetarilor Vodafone aproximativ 58% dintre utilizatorii romani de telefonie mobila apreciaza ca ar fi placut sa primeasca mesaje publicitare prin SMS si MMS si mai mult de 30% considera ca le-ar fi utile.

SMS / MMS Marketing sunt campanii mobile marketing SMS / MMS Push care pot fi transmise catre baza de clienti Vodafone Romania. Puteti astfel ajunge la o audienta de peste 4 milioane de utilizatori in cazul campaniilor SMS si 1 milion de utilizatori in cazul campaniilor MMS pe care ii puteti targeta dupa 12 criterii pentru a atinge un ROI maxim.

SMS Insert – este un SMS cu caracter pozitiv, trimis utilizatorilor cu cartele preplatite cu scopul confirmarii reincarcarii cartelei sau a unui bonus. In contextul SMS-ului respectiv care este primit din partea Vodafone sunt 100 caractere disponibile care se pot utiliza in scop publicitar. Deoarece sunt transmise peste 150.000 de astfel de SMS-uri pe zi, oferta 10 criterii de targetare pentru aceste tipuri de campanii.

Detalii complete despre Vodafone Mobile Advertising gasiti aici. Pentru mai multe informatii si pentru o oferta completa va invitam sa ne contactati prin e-mail la office@smslink.ro sau folosind informatiile de contact disponibile aici.

Tags: , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea