In perioada 21-24 octombrie va invitam la Conferinta Nationala JCI 2010 Next Level Business, Cluj-Napoca organizata de JCI Romania pentru a participa la un workshop de 50 de minute, foarte interesant si util, moderat de Alexandru Stupar, despre Mobile Marketing si Advertising.

Printre subiectele abordate in acest workshop vor fi:
SMS Marketing – cum un simplu SMS poate fi mai eficient decat orice altceva
campanii SMS personalizate pentru fiecare client (destinatar) in functie de profil / interese / vanzari
– Construirea si administrarea bazelor de date proprii
Mobile Advertising, cum putem targeta baza de clienti Vodafone Romania si Orange Romania
– Integrarea SMS cu aplicatii de eCommerce si CRM si avantajele sale
– Promotii SMS, cea mai simpla si eficienta metoda de interactiune cu clientii

Printre speakerii care vor prezenta la acest workshop si care vor aborda alte subiecte foarte interesante, se numara personalitati de renume: Marius Ghenea – FIT Distribution, Kai Roer – Norwegian School of Management, Marius Vetrici – Soft Mentor, Eliade Rotariu – De KLAUSEN si multi altii. Lista completa de speakeri o puteti vizualiza aici.

Evenimentul se desfasuara in perioada 21 – 24 octombrie 2010 la Cluj Napoca. Programul complet al evenimentului il puteti vizualiza aici. Pentru inscrieri la Conferinta Nationala JCI sau la anumite zile va rugam sa completati acest formular.

Tags: ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea