Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Principul de functionare al SMS Gateway este cat se poate de simplu. Pentru a trimite mesaje sau a descarca anumite informatii referitoare la contul dumneavoastra, prin SMS Gateway trebuie sa trimiteti o serie de parametrii prin metoda GET sau POST, in functie de necesitatile aplicatiei dumneavoastra, la una din urmatoarele adrese:

  • Endpoint API HTTP: http://www.smslink.ro/sms/gateway/communicate/index.php
  • Conexiunea la endpoint-ul API HTTP este recomandat sa fie utilizata atunci cand aplicatia dvs. nu se poate conecta prin conexiune HTTPS.
  • Endpoint API HTTPS: https://secure.smslink.ro/sms/gateway/communicate/index.php
  • Conexiunea la endpoint-ul API HTTPS este suportata prin protocoalele Transport Layer Security (TLS) TLS 1.3 si/sau TLS 1.2. Protocoalele TLS 1 (deprecated in 2021), TLS 1.1 (deprecated in 2021), SSL 2 (deprecated in 2011) si SSL 3 (deprecated in 2015) nu sunt suportate, fiind considerate nesigure.

SMS Gateway

In moment-ul in care trimiterea datelor s-a incheiat, SMS Gateway va valida datele pe care dumneavoastra le-ati trimis si daca nu va descoperi nici o eroare va trimite SMS-ul la destinatarul ales si va returna anumite informatii cu privire la mesajul trimis prin HTTP Content, sau adca ati cerut anumite date despre cont va va returna acele date prin HTTP Content, in caz contrar returnand un mesaj de eroare specific tot prin HTTP Content, mesajele de eroare fiind documentate la capitolele urmatoare.

Daca s-a trimis un SMS prin SMS Gateway si in contul dumneavoastra de utilizator la sectiunea Configurare serviciu din cadrul SMS Gateway at selectat ca doriti sa primiti confirmarea de primire a mesajelor pe o anumita adresa, atunci, in cateva minute SMS Gateway va apela acea adresa prin metoda HTTP GET cu informatiile despre starea mesajului SMS trimis. Detalii despre parametrii trimisi de SMS Gateway catre dumneavoastra in vederea confirmatii mesajului gasiti in capitolele urmatoare.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea