Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMS Gateway poate returna in momentul apelarii unul din urmatoarele mesaje de eroare daca interogarea realizata nu s-a facut corect s-au daca exista anumite restrictii pentru contul dvs. de utilizator. Mesajele de eroare au formatul descris la capitolul anterior si pot avea valorile de mai jos:

 • ERROR;1;Insufficient arguments for SMS Gateway!

  Eroarea apare atunci cand parametrii transmisi catre SMS Gateway sunt insuficienti. Pentru o transmitere de SMS, setul minim de parametrii care trebuie transmisi sunt: connection_id, password, to, message.
 • ERROR;2;Connection ID is not approved!

  Eroarea apare cand valoarea parametrului connection_id este incorecta. Valorile pentru parametrul connection_id se pot obtine de la sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari.
 • ERROR;3;This username is suspended or inactive!

  Eroarea apare atunci cand contul de utilizator pe care este asociata conexiunea este suspendat sau inactiv. Pentru solutionarea acestei erori va rugam sa ne contactati.
 • ERROR;4;Service is not active for this account!

  Eroarea apare atunci cand serviciul SMS Gateway a fost dezactivat pentru contul dvs. de utilizator. Pentru solutionarea acestei erori va rugam sa ne contactati.
 • ERROR;5;IP address [IP_ADDRESS] is not allowed, this Connection ID accepts only connections from IP address: [IP_ADDRESSES]!

  Eroarea apare cand IP-ul de la care se transmit request-urile pentru o conexiune nu se regaseste in lista de IP-uri permise pentru acea conexiune. Pentru solutionarea problemei este nevoie sa adaugati IP-ul in lista IP-urilor permise in sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari sau sa permiteti conectarea de la orice IP.
 • ERROR;6;IP address banned because of failed authentifications!

  Eroarea apare atunci cand o conexiune a fost blocata temporar din cauza autentificarilor esuate repetate. Pentru reactivarea conexiunii accesati contul dvs. de utilizator la sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari.
 • ERROR;7;Password '[PASSWORD]' is not approved!

  Eroarea apare atunci cand parola asociata unei conexiuni SMS Gateway este incorecta.
 • ERROR;8;Credit is not availabile!

  Eroarea apare atunci cand creditul SMS disponibil in contul dvs. de utilizator nu este suficient pentru transmiterea SMS-ului. Pentru solutionarea problemei este necesar sa alimentati contul dvs. de utilizator de la sectiunea Cumparati SMS disponibila in contul dumneavoastra.
 • ERROR;9;Mobile number <[TO]> must have 10 numeric characters!

  Eroarea apare atunci cand numarul de telefon al destinatarului nu contine 10 caractere. Numerele de telefon trebuie introduse in format standard national, 10 caractere, exemplu: 0722123456. Pentru a transmite SMS-uri internationale, este necesar sa aveti acest serviciu activ in contul dvs. de utilizator si numerele de telefon sa le transmiteti cu prefix 00.
 • ERROR;10;Receiver number <[TO]> is not a mobile number!

  Eroarea apare atunci cand numarul de telefon al destinatarului nu reprezinta un numar de telefon mobil. Numerele de telefon mobil trebuie sa inceapa cu prefixul 07 si sa apartina unui operator de telefonie mobila din Romania: Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile (Cosmote), Telekom Romania, Digimobil (RCS-RDS) sau Lycamobile.
 • ERROR;11;Message cannot be left blank!

  Eroarea apare atunci cand valoarea parametrului message are lungimea de 0 caractere. SMS-urile transmise trebuie sa contina minim 1 caracter.
 • ERROR;12;Message is larger than 160 characters!

  Eroarea apare atunci cand valoarea parametrului message are lungimea mai mare de 160 de caractere si in contul dvs. de utilizator la sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari ati setat ca SMS-urile mai lungi de 160 de caractere sa fie refuzate. Pentru a permite transmiterea SMS-urilor mai lungi de 160 de caractere accesati SMS Gateway - Configurare si setari.
 • ERROR;13;Sender ID [SENDER], Sender Name [SENDER] is not allowed!

  Eroarea apare atunci cand senderul / eticheta personalizata transmisa prin parametrul sender nu este activata. Senderele personalizate se activeaza in prealabil, astfel inainte de a-l utiliza acesta trebuie sa fie activat in prealabil de SMSLink si de catre operatorii de telefonie mobila. Pentru activarea unui sender personalizat este necesar sa completati formularul pentru activarea unui sender personalizat din contul dvs. de utilizator sau sa ne contactati.
 • ERROR;14;Mode is not known!

  Eroarea apare atunci cand parametrul mode este transmis dar are o valoare incorecta. Pentru detalii consultati documentati SMS Gateway la sectiunea Parametrii transmisi catre SMS Gateway.
 • ERROR;15;Sending timestamp is too close to now (at least 1 minute difference is required)!

  Eroare apare atunci cand transmiteti un SMS cu o data / ora de transmitere in viitor, iar data / ora de transmitere este prea apropiata de data / ora curenta. Data / ora de transmitere din viitor trebuie sa fie cu cel putin 1 minut in viitor.
 • ERROR;16;An error has occured during sending!

  Eroarea apare atunci cand o alta problema este detectata in timpul transmiterii SMS-ului. In vederea solutionarii acestei posibile erori va rugam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pe site.
 • ERROR;18;Message is too large (maximum 3200 characters allowed)!

  Eroarea apare atunci cand incercati sa transmiteti un SMS mai lung de 3200 de caractere (echivalentul a 20 SMS-uri). Aceste SMS-uri sunt prea lungi pentru a fi procesate de operatorii de telefonie mobila si prin urmare sunt refuzate.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea