Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Trimiterea parametrilor de mai jos catre SMS Gateway se poate efectua atat prin metoda GET, cat si prin metoda POST:

Parametrul Descriere
connection_id (Obligatoriu) Connection ID-ul este ID-ul conexiunii create in sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari
password (Obligatoriu) Parola este parola asociata Connection ID-ului creat in sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari
to

(Obligatoriu) Numarul de telefon mobil al destinatarului. Va recomandam sa utilizati formatul standard national, ex. 07xyzzzzzz.

Sunt acceptate urmatoarele formate de numar de telefon: 07xyzzzzzz (format standard national), 00407xyzzzzzz (format international), +407xyzzzzzz (format international), 7xyzzzzzz (format national, fara zero in fata).

Aflati mai multe despre despre formatul acceptat pentru numerele de telefon nationale si internationale si despre alte optiuni disponibile pentru formatul numerelor de telefon.

message

(Obligatoriu) Textul mesajului pe care il transmiteti. Textul mesajului trebuie sa contina cel putin 1 caracter.

SMS-urile pot sa contina maxim 160 de caractere pentru a fi taxate ca un singur SMS. Puteti transmite SMS-uri mai lungi de 160 de caractere ca un singur mesaj concatenat sau ca mesaje separate, in functie de setarile din sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari. SMS-urile concatenate mai lungi de 160 de caractere se vor taxa ca SMS-uri multiple, multiplu de 152 de caractere - 8 caractere fiind necesare pentru concatenarea SMS-urilor.

Conform standardului GSM 7-bit IA5, urmatoarele caractere vor ocupa spatiul a 2 caractere: [, ], {, }, |, ^, ~, ", `, , CR (Carriage Return), LF (Line Feed).

sender

(Optional) Eticheta de transmitere a SMS-ului (senderul personalizat) sau numarul scurt de la care va fi expediat SMS-ul. Daca parametrul sender nu este specificat, acesta va fi initializat automat cu valoarea implicita "numeric", iar astfel SMS-ul se va transmite de la un numar scurt de forma 17xy / 18xy, conform reglementarilor ANCOM.

Senderele personalizate se activeaza in prealabil, astfel inainte ca senderul dvs. personalizat sa poata fi utilizat acesta trebuie sa fie activat in prealabil de SMSLink si de catre operatorii de telefonie mobila. Pentru activarea unui sender personalizat este necesar sa completati formularul pentru activarea unui sender personalizat din contul dvs. de utilizator sau sa ne contactati.

mode (Optional) Valoarea acestui parametru este optionala si se initializeaza implicit cu valoarea send pentru a transmiterea de SMS-uri, caz in care parametrii to si message devin obligatorii. Daca valoarea transmisa pentru acest parametru este credit, SMS Gateway va returna creditul SMS disponibil in contul de utilizator.
timestamp

(Optional) Data si ora in format UNIX timestamp la care doriti sa se trimita SMS-ul, in situatia in care nu doriti ca acesta sa se trimita instant.

 • Daca parametrul nu este transmis, acesta va fi initializat automat cu valoarea 0 si SMS-ul va fi trimis instant.
 • Daca parametrul este transmis, valoarea acestuia trebuie sa fie 0 pentru transmitere instanta sau o alta valoare numerica cu cel putin 1 minut mai mare decat data si ora curenta pentru transmitere in viitor.
test (Optional) Valorile posibile pot sa fie 0 sau 1. Daca parametrul nu este transmis, el este initializat implicit cu valoarea 0.
 • Daca valoarea este 0, atunci modul de transmitere este real, insemnand ca SMS-urile sunt trimise si creditul scade din contul dvs. de utilizator.
 • Daca valoarea este 1, atunci modul de transmitere este simulat, ceea ce inseamna ca API-ul returneaza raspunsurile simulate de transmitere dar nu transmite efectiv SMS-ul pe telefon. Aceasta optiune este utila pentru a putea efectua teste de integrare cu aplicatiile dvs.
message_type (Optional) Daca parametrul nu este transmis, se initializeaza automat cu valoarea 1, reprezentand un SMS TEXT (Standard SMS). Parametrul poate avea urmatoarele valori posibile:
 • 1 - daca SMS-ul este SMS TEXT (Standard SMS)
 • 4 - daca SMS-ul este SMS TEXT (Flash SMS)
 • 2 - daca SMS-ul este SMS WAP Push (HEX)
 • 3 - daca SMS-ul este SMS WAP Push (Encapsulat)
Corelatii intre valorile message_type si valorile parametrului message:
 • Daca SMS-ul este un SMS TEXT (valorile message_type 1 sau 4), parametrul message trebuie transmis in format Plain Text. Diferenta intre Standard SMS (valoarea message_type 1) si Flash SMS (valoarea message_type 4) este aceea ca Standard SMS este un SMS care se salveaza in telefonul utilizatorului final, iar Flash SMS este un SMS care nu se salveaza in telefonul utilizatorului final, fiind doar afisat pe ecran.
 • Daca SMS-ul este un SMS WAP Push (HEX) (valoarea message_type 2), parametrul message trebuie transmis in format HEX, conform standardului WAP.
 • Daca SMS-ul este un SMS WAP Push (Encapsulat) (valoarea message_type 3), parametrul message trebuie transmis in format Link|Title, unde Link va fi adresa WAP si Title va fi descrierea adresei.
Operatorii de telefonie mobila din Romania suporta exclusiv SMS TEXT (Standard SMS), celelalte formate nemafiind suportate de catre operatorii de telefonie mobila.

Exemple de apelare pentru SMS Gateway prin metoda GET:

Transmiterea unui SMS, instant catre numarul de mobil 0723123456, fara sender personalizat:

https://secure.smslink.ro/sms/gateway/communicate/?connection_id=[valoare]&password=[valoare]&to=0723123456&message=[valoare]

Transmiterea unui SMS, instant catre numarul de mobil 0723123456, cu sender personalizat:

https://secure.smslink.ro/sms/gateway/communicate/?connection_id=[valoare]&password=[valoare]&to=0723123456&message=[valoare]&sender=[valoare]

Transmiterea unui SMS, la o anumita data catre numarul de mobil 0723123456, fara sender personalizat:

https://secure.smslink.ro/sms/gateway/communicate/?connection_id=[valoare]&password=[valoare]&to=0723123456&message=[valoare]&timestamp=[valoare]

Transmiterea unui SMS, la o anumita data catre numarul de mobil 0723123456, cu sender personalizat:

https://secure.smslink.ro/sms/gateway/communicate/?connection_id=[valoare]&password=[valoare]&to=0723123456&message=[valoare]&sender=[valoare]&timestamp=[valoare]

Interogarea numarului de SMS-uri disponibile in contul de utilizator:

https://secure.smslink.ro/sms/gateway/communicate/?connection_id=[valoare]&password=[valoare]&mode=credit

Cuvantul valoare aflat intre paranteze patrate, in exemplele de mai sus, trebuie inlocuit cu o valoare corespunzatoare conform explicatiilor din tabelul de mai sus, fara a se pastra parantezele patrate. De exemplu parametrul &to=[valoare] va deveni &to=0723123456.

SMS Gateway este conceput sa raspunda rapid la request-urile de transmitere pe care le realizati, putand transmite un numar mare de SMS-uri intr-un timp foarte scurt, astfel va recomandam sa deschideti maxim 2 - 3 sesiuni concurente de transmitere de SMS-uri.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea