Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Formatul acceptat pentru numerele de telefon pentru serviciile
SMS Gateway (HTTP), SMS Gateway (SOAP), SMS Gateway (JSON) si SMS Gateway (BULK) (Version 3 Endpoint)

Serviciul SMS Gateway (HTTP), SMS Gateway (SOAP), SMS Gateway (JSON) si SMS Gateway (BULK) (Version 3 Endpoint) accepta numerele de telefon, in modul implicit, in oricare din urmatoarele formate:

  • 07xyzzzzzz (format standard national)
  • 00407xyzzzzzz (format international)
  • +407xyzzzzzz (format international)
  • 7xyzzzzzz (format national, fara zero in fata)

Puteti modifica formatul numerelor de telefon acceptate, pentru fiecare conexiune in parte, din pagina SMS Gateway > Configurare si setari > Editare / Setari avansate, sectiunea "Setari referitoare la formatul numarului de telefon pentru SMS Gateway", astfel incat:

(1) Numarul de telefon este transmis in format international fara prefixul de apel international (denumit si codul de acces international), adica secventa 00 sau + in fata numarului de telefon, spre exemplu (407xyzzzzzz)

(2) Numarul de telefon este transmis in formatul national al unei tari alta decat Romania, si doriti ca SMSLink sa adauge automat la numarul de telefon prefixul international al tarii respective.

In toate cazurile de mai sus, SMSLink va elimina automat urmatoarele caractere din continutul numarului de telefon: (caracterul spatiu) si caracterele - / . : ; ( si ).

De asemenea, din pagina SMS Gateway > Configurare si setari > Editare / Setari avansate, sectiunea "Setari referitoare la formatul numarului de telefon pentru SMS Gateway", puteti activa optiunea prin care SMSLink sa elimine automat orice caractere non-numerice din continutul numarului de telefon.

Formatele si setarile de mai sus sunt valabile si se aplica si pentru urmatoarele servicii complementare serviciului SMS Gateway:

Formatul acceptat pentru numerele de telefon pentru serviciul
SMS Gateway (BULK) (Version 1 Endpoint)

Serviciul SMS Gateway (BULK) (Version 1 Endpoint) accepta numerele de telefon in urmatoarele formate:

  • 07xyzzzzzz (format standard national)

Pentru SMS Gateway (BULK) (Version 1 Endpoint), formatul acceptat pentru numerele de telefon nu poate fi modificat. Pentru a transmite prin SMS Gateway (BULK) (Version 1 Endpoint) si numere de telefon in alte formate, va recomandam sa efectuati conversia numerelor de telefon in formatele acceptate in momentul transmiterii SMS-ului catre SMS Gateway (BULK) (Version 1 Endpoint).

Formatul acceptat pentru numerele de telefon pentru serviciul
SMS Gateway (SMPP)

Serviciul SMS Gateway (SMPP) accepta numerele de telefon in urmatoarele formate:

  • 07xyzzzzzz (format standard national)
  • 00407xyzzzzzz (format international)

Pentru SMS Gateway (SMPP), formatul acceptat pentru numerele de telefon nu poate fi modificat. Pentru a transmite prin SMS Gateway (SMPP) si numere de telefon in alte formate, va recomandam sa efectuati conversia numerelor de telefon in formatele acceptate in momentul transmiterii SMS-ului catre SMS Gateway (SMPP).

Pentru a integra mai usor serviciile SMS in site-urile sau aplicatiile dvs., va punem la dispozitie exemple de cod sursa disponibile in mai multe limbaje, precum PHP, Python, C#, Node.js, Ruby, Visual Basic .NET etc., pe care le puteti vizualiza si descarca de aici. Exemplele acopera toate metodele de interconectare ale serviciului SMS Gateway, precum HTTP GET / POST, SOAP / WSDL, JSON si BULK.
Pentru simplificarea integrarii, puteti utiliza plugin-urile pentru eCommerce, pentru WooCommerce, PrestaShop, Magento, Magento 2, OpenCart 1.5, 1.6, 2.0, 2.1, 2.2, 2.3 si 3.0+, CS-Cart 4.11+ pentru SMS-urile tranzactionale privind starea comenzilor din magazinul dvs. online. Astfel integrarea se face fara efort, instalarea modulelor SMS putand fi realizata in cateva minute.
Plugin SMS pentru WooCommerce Plugin SMS pentru Magento Plugin SMS pentru Magento 2 Plugin SMS pentru PrestaShop Plugin SMS pentru OpenCart Plugin SMS pentru CS-Cart
SMSLink este integrat cu principalele platforme de eCommerce din Romania, precum Blugento, Gomag, Extended si FamShop, dar si cu platformele internationale Shopify si VTEX, astfel dvs. puteti sa utilizati serviciile SMSLink direct din aceste platforme, fara nici un efort de integrare, pentru transmiterea SMS-urilor despre starea comenzilor.
Integrare SMS cu Blugento Integrare SMS cu Gomag Integrare SMS cu Shopify Integrare SMS cu VTEX Integrare SMS cu Extended Integrare SMS cu FamShop
Pe langa metodele clasice de integrare, puteti integra serviciul SMS Gateway furnizat de SMSLink, pentru transmiterea automata de SMS-uri, cu peste 2000 de aplicatii, precum ActiveCampaign, Infusionsoft by Keap, Slack, Salesforce, Google Sheets, Google Forms, Microsoft Dynamics 365, Dynamics NAV, Office 366, SQL Server si multe altele, folosind integrarea cu platformele RPA/automation.
Integrare SMS cu Zapier Integrare SMS cu Microsoft Power Automate Integrare SMS cu Integromat Integrare SMS cu Make
Integrare SMS cu UiPath Integrare SMS cu RapidAPI Integrare SMS cu BaseLinker Integrare SMS cu Integrately

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea