Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Formatul acceptat pentru numerele de telefon pentru SMS Gateway HTTP, SOAP si JSON

Serviciul SMS Gateway HTTP, SOAP si JSON accepta numerele de telefon, in modul implicit, in oricare din urmatoarele formate:

  • 07xyzzzzzz (format standard national)
  • 00407xyzzzzzz (format international)
  • +407xyzzzzzz (format international)
  • 7xyzzzzzz (format national, fara zero in fata)

Puteti modifica formatul numerelor de telefon acceptate, pentru fiecare conexiune in parte, din pagina SMS Gateway > Configurare si setari > Editare / Setari avansate, sectiunea "Setari referitoare la formatul numarului de telefon pentru SMS Gateway (HTTP, SOAP si JSON)", astfel incat:

(1) Numarul de telefon este transmis in format international fara prefixul de apel international (denumit si codul de acces international), adica secventa 00 sau + in fata numarului de telefon, spre exemplu (407xyzzzzzz)

(2) Numarul de telefon este transmis in formatul national al unei tari alta decat Romania, si doriti ca SMSLink sa adauge automat la numarul de telefon prefixul international al tarii respective.

In toate cazurile de mai sus, SMSLink va elimina automat urmatoarele caractere din continutul numarului de telefon: (caracterul spatiu) si caracterele - / . : ; ( si ).

De asemenea, din pagina SMS Gateway > Configurare si setari > Editare / Setari avansate, sectiunea "Setari referitoare la formatul numarului de telefon pentru SMS Gateway (HTTP, SOAP si JSON)", puteti activa optiunea prin care SMSLink sa elimine automat orice caractere non-numerice din continutul numarului de telefon.

Formatul acceptat pentru numerele de telefon pentru SMS Gateway BULK

Serviciul SMS Gateway BULK accepta numerele de telefon in urmatoarele formate:

  • 07xyzzzzzz (format standard national)

Pentru SMS Gateway BULK, formatul acceptat pentru numerele de telefon nu poate fi modificat. Pentru a transmite prin SMS Gateway BULK si numere de telefon in alte formate, va recomandam sa efectuati conversia numerelor de telefon in formatele acceptate in momentul transmiterii SMS-ului catre SMS Gateway BULK.

Formatul acceptat pentru numerele de telefon pentru SMS Gateway SMPP

Serviciul SMS Gateway SMPP accepta numerele de telefon in urmatoarele formate:

  • 07xyzzzzzz (format standard national)
  • 00407xyzzzzzz (format international)

Pentru SMS Gateway SMPP, formatul acceptat pentru numerele de telefon nu poate fi modificat. Pentru a transmite prin SMS Gateway SMPP si numere de telefon in alte formate, va recomandam sa efectuati conversia numerelor de telefon in formatele acceptate in momentul transmiterii SMS-ului catre SMS Gateway SMPP.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea