Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Mai jos aveti lista de raspunsuri posibile de confirmare pe care le returneaza SMS Gateway, atunci cand operatiunea ceruta se realizeaza cu succes si nu returneaza raspunsuri de notificare de eroare. In cele ce urmeaza vom descrie penru fiecare raspuns de confirmare returnat, lista de variabile returnate in ordine stabilita.

1. Raspuns trimis atunci cand un mesaj SMS este trimis cu succes

MESSAGE;1;Message sent to 0723123456 from SMSLink.ro with ID 10!;10,0723123456,SMSLink.ro

Se observa ca forma raspunsului este ca cea descrisa in schema de la capitolul anterior. Acest raspuns contine si Variabile Raspuns. Acestea, in cazul categoriei de raspuns MESSAGE cu ID raspuns 1 sunt in urmatoarea ordine:

2. Raspuns trimis atunci cand se cere interogarea creditului

MESSAGE;2;Credit 10 SMS;10,1214353554

Se observa ca forma raspunsului este ca cea descrisa in schema de la capitolul anterior. Acest raspuns contine si Variabile Raspuns. Acestea, in cazul categoriei de raspuns MESSAGE cu ID raspuns 2 sunt in urmatoarea ordine:

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea