Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

SMS Gateway returneaza dupa fiecare apelare un raspuns in fisierul care a fost apelat sub forma de continut plain text. Raspunsurile transmise de SMS Gateway pot fi salvate si interpretate daca este cazul de aplicatia dumneavoastra, prin citirea continutului din fisier imediat dupa apelare. Astfel raspunsul returnat de SMS Gateway are o forma standard pentru a putea fi interpretata daca este cazul.

Putem defini forma raspunsului returnat conform schemei urmatoare:

Categorie Raspuns - Raspunsurile trimise de SMS Gateway se impart in doua mari categorii: MESSAGE - care are rol de confirmare a operatiunii care a avut loc si returnarea de variabile utile urmaririi operatiunii si ERROR - care are rol de raportare anuntare si raportare a unei erori care a fost intampinata in procesarea cererii. Categoria raspuns returnata este case sensitive.

ID Raspuns - este o valoare numerica corespunzatoare fiecarui raspuns unic, fie el din categoria MESSAGE sau ERROR returnat de SMS Gateway. Astfel fiecare eroare va avea un ID unic ce incepe de la 1 la n si fiecare mesaj va avea un alt ID unic ce incepe de la 1 la n.

Descriere Raspuns - este un sir de caractere - text - ce descrie eroarea ce a fost intampinata pentru a fi mai usor de recunoscut in faza de dezvoltare si a nu fi nevoie sa se consulte documentatia cu lista de erori si mesaje posibile pentru a se face corelatii manuale.

Variabile Raspuns - este un camp optional, ce are valori separate prin virgula, care este returnat in special cand Categoria Raspuns este MESSAGE.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea