Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Functia SendSMS(ConnectionID, Password, Receiver, Message, Sender, Timestamp, Test)

Transmitere SMS conform parametrilor functiei

Parametrul Descriere
ConnectionID (Obligatoriu) Connection ID-ul este ID-ul conexiunii create in sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari
Password (Obligatoriu) Parola este parola asociata Connection ID-ului creat in sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari
Receiver

(Obligatoriu) Numarul de telefon mobil al destinatarului. Va recomandam sa utilizati formatul standard national, ex. 07xyzzzzzz.

Sunt acceptate urmatoarele formate de numar de telefon: 07xyzzzzzz (format standard national), 00407xyzzzzzz (format international), +407xyzzzzzz (format international), 7xyzzzzzz (format national, fara zero in fata).

Aflati mai multe despre despre formatul acceptat pentru numerele de telefon nationale si internationale si despre alte optiuni disponibile pentru formatul numerelor de telefon.

Message

(Obligatoriu) Textul mesajului pe care il transmiteti. Mesajul trebuie sa contina cel putin 1 caracter.

SMS-urile pot sa contina maxim 160 de caractere pentru a fi taxate ca un singur SMS. Puteti transmite SMS-uri mai lungi de 160 de caractere ca un singur mesaj concatenat sau ca mesaje separate, in functie de setarile din sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari. SMS-urile concatenate mai lungi de 160 de caractere se vor taxa ca SMS-uri multiple, multiplu de 152 de caractere - 8 caractere fiind necesare pentru concatenarea SMS-urilor.

Conform standardului GSM 7-bit IA5, urmatoarele caractere vor ocupa spatiul a 2 caractere: [, ], {, }, |, ^, ~, ", `, , CR (Carriage Return), LF (Line Feed).

Sender

(Optional) Eticheta de transmitere a SMS-ului (senderul personalizat) sau numarul scurt de la care va fi expediat SMS-ul. Daca parametrul sender nu este specificat, acesta va fi initializat automat cu valoarea implicita "numeric", iar astfel SMS-ul se va transmite de la un numar scurt de forma 17xy / 18xy, conform reglementarilor ANCOM.

Senderele personalizate se activeaza in prealabil, astfel inainte de a-l utiliza acesta trebuie sa fie activat in prealabil de SMSLink si de catre operatorii de telefonie mobila. Pentru activarea unui sender personalizat este necesar sa completati formularul pentru activarea unui sender personalizat din contul dvs. de utilizator sau sa ne contactati.

Timestamp

(Optional) Data si ora in format UNIX timestamp la care doriti sa se trimita SMS-ul, in situatia in care nu doriti ca acesta sa se trimita instant.

  • Daca parametrul nu este transmis, acesta va fi initializat automat cu valoarea 0 si SMS-ul va fi trimis instant.
  • Daca parametrul este transmis, valoarea acestuia trebuie sa fie 0 pentru transmitere instanta sau o alta valoare numerica cu cel putin 1 minut mai mare decat data si ora curenta pentru transmitere in viitor.
Test

(Optional) Valorile posibile pot sa fie 0 sau 1. Daca parametrul nu este transmis, el este initializat implicit cu valoarea 0.

  • Daca valoarea este 0, atunci modul de transmitere este real, insemnand ca SMS-urile sunt trimise si creditul scade din contul dvs. de utilizator.
  • Daca valoarea este 1, atunci modul de transmitere este simulat, ceea ce inseamna ca API-ul returneaza raspunsurile simulate de transmitere dar nu transmite efectiv SMS-ul pe telefon. Aceasta optiune este utila pentru a putea efectua teste de integrare cu aplicatiile dvs.

Functia CheckSMS(ConnectionID, Password, Receiver, Message, IntervalStart, IntervalEnd)

Utilizata pentru a verifica daca un SMS a fost preluat in cazul in care conexiunea se intrerupe pe parcursul trimiterii. Pentru utilizarea functiei CheckSMS() va rugam sa ne contactati deoarece necesita activare prealabila. Aceasta functie se aplica doar mesajelor transmise folosind SMS Gateway (SOAP).

Parametrul Descriere
ConnectionID (Obligatoriu) Connection ID-ul este ID-ul conexiunii create in sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari
Password (Obligatoriu) Parola este parola asociata Connection ID-ului creat in sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari
Receiver (Obligatoriu) Numarul de telefon mobil al destinatarului, in format standard national (10 cifre), exemplu: 07xyzzzzzz.
Message (Obligatoriu) Valoare acestui camp este mesajul pe care dumneavoastra doriti l-ati transmis catre destinatarului.
IntervalStart (Obligatoriu) Inceputul intervalului in care doriti sa se realizeze cautarea pentru SMS-ul transmis, in format UNIX Timestamp.
IntervalEnd (Obligatoriu) Sfarsitul intervalului in care doriti sa se realizeze cautarea pentru SMS-ul transmis, in format UNIX Timestamp. Diferenta dintre sfarsitul intervalului si inceputul intervalului poate fi de maxim o ora (3600 de secunde).

Functia Credit(ConnectionID, Password)

Utilizata pentru verificarea creditului disponibil in contul de utilizator.

Parametrul Descriere
ConnectionID (Obligatoriu) Connection ID-ul este ID-ul conexiunii create in sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari
Password (Obligatoriu) Parola este parola asociata Connection ID-ului creat in sectiunea SMS Gateway - Configurare si setari

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea