Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Serviciul SMS Gateway BULK va permite sa transmiteti un volum ridicat de SMS-uri in cadrul aceluiasi request API, evitand astfel necesitatea unui volum ridicat de request-uri API, direct proportional cu numarul de SMS-uri, eficientizand astfel utilizarea resurselor hardware si software. API-ul SMS Gateway BULK este furnizat in doua versiuni, avand doua endpoint-uri pentru conectare, dupa cum urmeaza:

Noutati SMS Gateway (BULK) Version 3 API, comparativ cu SMS Gateway (BULK) Version 1 API

 • Support pentru SMS-uri concatenate (mai lungi de 160 de caractere)
 • Support pentru transmitere SMS in toate retelele nationale si in toate retelele internationale de telefonie mobila
 • Support pentru format national si international pentru numerele de telefon
 • Support pentru Bulk Package ID

SMS Gateway (BULK) Version 3 API

 • HTTPS: https://secure.smslink.ro/sms/gateway/communicate/bulk-v3.php
 • HTTP: http://www.smslink.ro/sms/gateway/communicate/bulk-v3.php

Exemplul de implementare in PHP pentru SMS Gateway (BULK) Version 3 API este disponibil aici, metoda de functionare constand in:

 • Crearea unui pachet local (de partea clientului) prin instantarea clasei SMSLinkSMSGatewayBulkPackage()
 • Adaugarea SMS-urilor de transmis in pachet prin utilizarea functiei insertMessage()
 • Transmiterea pachetului catre SMSLink prin utilizarea functiei sendPackage()

SMS Gateway (BULK) Version 1 API

 • HTTPS: https://secure.smslink.ro/sms/gateway/communicate/bulk.php
 • HTTP: http://www.smslink.ro/sms/gateway/communicate/bulk.php

Exemplul de implementare in PHP pentru SMS Gateway (BULK) Version 1 API este disponibil aici, metoda de functionare constand in:

 • Crearea unui pachet local (de partea clientului) prin instantarea clasei SMSLinkSMSGatewayBulkPackage()
 • Adaugarea SMS-urilor de transmis in pachet prin utilizarea functiei insertMessage()
 • Transmiterea pachetului catre SMSLink prin utilizarea functiei sendPackage()

Pentru a integra mai usor serviciile SMS in site-urile sau aplicatiile dvs., va punem la dispozitie exemple de cod sursa disponibile in mai multe limbaje, precum PHP, Python, C#, Node.js, Ruby, Visual Basic .NET etc., pe care le puteti vizualiza si descarca de aici. Exemplele acopera toate metodele de interconectare ale serviciului SMS Gateway, precum HTTP GET / POST, SOAP / WSDL, JSON si BULK.
Pentru simplificarea integrarii, puteti utiliza plugin-urile pentru eCommerce, pentru WooCommerce, PrestaShop, Magento, Magento 2, OpenCart 1.5, 1.6, 2.0, 2.1, 2.2, 2.3 si 3.0+, CS-Cart 4.11+ pentru SMS-urile tranzactionale privind starea comenzilor din magazinul dvs. online. Astfel integrarea se face fara efort, instalarea modulelor SMS putand fi realizata in cateva minute.
Plugin SMS pentru WooCommerce Plugin SMS pentru Magento Plugin SMS pentru Magento 2 Plugin SMS pentru PrestaShop Plugin SMS pentru OpenCart Plugin SMS pentru CS-Cart
SMSLink este integrat cu principalele platforme de eCommerce din Romania, precum Blugento, Gomag, Extended si FamShop, dar si cu platformele internationale Shopify si VTEX, astfel dvs. puteti sa utilizati serviciile SMSLink direct din aceste platforme, fara nici un efort de integrare, pentru transmiterea SMS-urilor despre starea comenzilor.
Integrare SMS cu Blugento Integrare SMS cu Gomag Integrare SMS cu Shopify Integrare SMS cu VTEX Integrare SMS cu Extended Integrare SMS cu FamShop
Pe langa metodele clasice de integrare, puteti integra serviciul SMS Gateway furnizat de SMSLink, pentru transmiterea automata de SMS-uri, cu peste 2000 de aplicatii, precum ActiveCampaign, Infusionsoft by Keap, Slack, Salesforce, Google Sheets, Google Forms, Microsoft Dynamics 365, Dynamics NAV, Office 366, SQL Server si multe altele, folosind integrarea cu platformele RPA/automation.
Integrare SMS cu Zapier Integrare SMS cu Microsoft Power Automate Integrare SMS cu Integromat Integrare SMS cu Make
Integrare SMS cu UiPath Integrare SMS cu RapidAPI Integrare SMS cu BaseLinker Integrare SMS cu Integrately

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea