Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Lista de conexiuni SMS Gateway

In exemplul de mai sus puteti observa lista de ID-uri Conectare si IP-uri autorizate. Fiecare IP unic pentru contul dumneavoastra are un Connection ID unic. Connection ID-ule este generat automat conform pasului urmator. Vom denumi in continuare un ID Conectare si un IP cu denumirea de entitate.

  • Fiecare entitate poate fi activata sau dezactivata, editata sau stearsa. O data ce entitatea este inactiva ea va refuza toate conexiunile care le primeste. De asemenea entitatea devine inactiva, daca selectati acest lucru, la un anumit numar de autentificari esuate.
  • Fiecare entitate poate apela un link pentru confirmarile de primire, acel link fiind la dumneavoastra pe server si va prelua datele de apelare prin metoda GET. Mai multe detalii la capitolul aferent confirmarii de primire din documentatie.
  • Fiecare entitate poate fi utilizata cu oricare tip de API disponibil, si anume HTTP pentru trimiterile SMS-urilor unul cate unul sau BULK pentru trimiterile SMS-urilor in pachete bulk.

Continua procesul de implementare: Configureaza SMS Gateway

Adaugarea de ID Conectare si IP autorizat

In exemplul de mai sus aveti imaginea unui formular de adugare al unui ID Conectare si IP autorizat. Campul ID Conectare este generat automat si este unic in sistem si in contul dumneavoastra.

IP-ul se refera la adresa numerica in formatul IPv4, NU la hostname-ul serverului unde este gazduita aplicatia sau site-ul dumneavoastra:

  • Puteti introduce una sau mai multe adrese IP, separate prin virgula, pentru a permite conectarea de la toate IP-urile respective. Ex.: 192.168.2.1,192.168.2.2
  • Daca nu doriti sa limitati conectarile de la un IP sau de la o serie de IP-uri puteti introduce simbolul * (wildcards), iar astfel vor fi permise conexiuni de la toate IP-urile.

Parola trebuie sa fie de minim 6 caractere si este case sensitive. Este important sa aveti o parola complexa pentru a fi sigur ca SMS Gateway-ul nu poate fi accesat decat din aplicatia sau site-ul dumneavoastra. In plus, aceasta nu este o parola pe care o aveti de introdus de multe ori, ci o puteti defini o data in aplicatie.

De asemenea la acest pas puteti defini la cate autentificari esuate sa fie dezactivat Connection ID-ul acesta. Este recomandat sa folositi aceasta optiune pentru a preveni orice tentativa de atacare prin brute force asupra SMS Gateway-ului. In acest mod veti fi si dumneavoastra notificat daca s-au incercat mai multe parole si va puteti schimba la timp Connection ID-ul si parola.

Confirmarea de primire este optionala si poate fi definita printr-un link catre o pagina din site-ul dumneavoastra, care sa proceseze, salveze sau utilizeze informatiile venite din partea SMS Gateway. Pe aceasta pagina SMS Gateway va trimite prin metoda GET informatiile cu privire la situatia SMS-ului trimis. Detalii complete despre argumentele care le trimite SMS Gateway la capitolul referitor la confirmarea de primire din documentatie.

Continua procesul de implementare: Configureaza SMS Gateway

Setarea notificarilor generale

Va puteti seta ce notificari doriti sa primiti folosind aceasta optiune. Notificarile se primesc pe adresa dumneavoastra de e-mail, pe care ati folosit-o la creearea contului de utilizator pe site.

Setarile despre procesarea mesajelor

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea