Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMS Gateway accepta caracterele definite in codarea standard GSM si anume GSM 7-bit encoding (IA5) (data coding 0), fiind tabela standard de caractere pe care o accepta si operatorii de telefonie mobila si fiind suportata de majoritatea telefoanelor mobile.

De asemenea standardul GSM 7-bit encoding (IA5) defineste urmatoarele caracteristici pentru textul SMS-ului:

(1) Lungimea maxima a unui SMS este de 160 de caractere.

(2) SMS-urile concatenate mai lungi de 160 de caractere sunt compuse din segmente (parti) a caror lungime maxima este de 152 de caractere. Lungimea maxima a unui SMS concatenat suportata de toti operatorii este de 608 caractere (4 SMS).

Folosind SMS Gateway HTTP, SOAP, JSON si BULK caracterele [ ] { } | ~ ^ " ` CR (Carriage Return) si LF (Line Feed) vor ocupa spatiul a doua caractere in textul SMS-ului iar folosind SMS Gateway SMPP caracterele [ ] { } | ~ si ^ vor ocupa spatiul a doua caractere in textul SMS-ului.

Tabela GSM 7-bit encoding (IA5) (data coding 0):

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F
0 @ £ $ ¥ è é ù ì ò ç LF ø ø CR å å
1 δ _ φ γ λ ω π ψ σ θ ξ ESC æ æ ß é
2 SP ! " # $ % & ' ( ) * + , - . /
3 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 : ; < = > ?
4 ¡ A B C D E F G H I J K L M N O
5 P Q R S T U V W X Y Z ä ö ñ ü §
6 ¿ a b c d e f g h i j k l m n o
7 p q r s t u v w x y z ä ö ñ ü à

Tabela extinsa GSM 7-bit encoding (IA5) (data coding 0):

14 28 29 2f 3c 3d 3e 0a 40 65
1b ^ { } [ ~ ] FF | €

Deoarece anumite caractere speciale pot sa nu fie acceptate de catre operatorii de telefonie mobila, va recomandam sa testati caracterele pe care intentionati sa le utilizati sau daca aveti neclaritati sa ne contactati pentru a va furniza mai multe informatii.

Optional, serviciul SMS Gateway HTTP, SOAP si JSON va permite sa activati o serie de setari referitoare la procesarea textului SMS-ului din pagina SMS Gateway > Configurare si setari > Editare / Setari avansate, sectiunea "Setari referitoare la procesarea textului SMS-ului pentru SMS Gateway (HTTP, SOAP si JSON)", si anume:

(1) Inlocuire automata in momentul procesarii SMS-ului a caracterelor de sfarsit de rand din (Carriage Return, Line Feed) in (Line Feed) din textul SMS-ului.

(2) Inlocuire automata in momentul procesarii SMS-ului a tuturor spatiilor multiple cu un singur spatiu si eliminarea automata a spatiilor de la inceputul sfarsitul textului SMS-ului.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea