Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Raportul de livrare al SMS-urilor transmise prin serviciul SMS Gateway HTTP, SOAP, JSON sau BULK, se face prin metoda HTTP GET sau POST catre o adresa URL pe care ati specificat-o in contul dvs. de utilizator la sectiunea Configurare serviciu din cardul SMS Gateway, aferent conexiunii definite pentru serviciul SMS Gateway.

Raportul de livrare este asincron transmiterii SMS-urilor, deoarece este receptionat de la operatorii de telefonie mobila dupa ce SMS-ul este livrat pe telefon, cand SMS-ul expira in retea ca urmare a imposibilitatii livrarii sau atunci cand SMS-ul intampina o eroare finala (numar inexistent etc.), astfel de la trimiterea mesajului SMS si pana la receptionarea confirmarii de primire, pot trece cateva minute, fiind astfel necesar ca in momentul transmiterii SMS-ului sa salvati in baza dvs. de date message_id-ul pe care sa il utilizati pentru imperecherea SMS-ului cu raportul de livrare asociat acestuia.

In mod concret, pentru fiecare raport de livrare, serviciul SMS Gateway va apela adresa URL pe care ati specificat-o in contul dvs. de utilizator, la care va adauga o serie de parametri pentru identificarea SMS-ului si pentru raportul efectiv de livrare.

Adresa URL unde doriti sa se transmita raportul de livrare poate fi atat prin protocol HTTP cat si prin protocol HTTPS, chiar avand la baza un certificat SSL auto-generat.

1. Parametrii transmisi de SMS Gateway catre dvs. sunt descrisi in urmatorul tabel:

Parametru Descriere
message_id

Valoarea reprezinta ID-ul unic, numeric, asociat SMS-ului dvs. in sistemele SMSLink, ID care v-a fost returnat prima data ca variabila de raspuns in momentul transmiterii SMS-ului. Veti utiliza astfel ID-urile pentru a imperechea SMS-ul transmis cu raportul de livrare.

Valorile ID-ului sunt valori pozitive, de ordinul miliardelor, astfel este recomandat ca daca stocati aceste valori intr-o baza de date MySQL, sa utilizati coloane de tipul unsigned BIGINT (avand intervalul de valori posibile de la 0 la 264-1).

status Valoarea acestui parametru poate fi 0 sau 1. Parametrul va avea valoarea 0 daca SMS-ul nu a fost livrat cu succes catre destinatar si va avea valoarea 1 daca SMS-ul a fost livrat cu succes catre destinatar.
timestamp Valoarea aceasta reprezinta data, in format UNIX Timestamp, la care destinatarul a primit SMS-ul sau in caz contrar data cand a intervenit eroarea pentru transmiterea SMS-ului.

2. Optional, va putem transmite urmatorii parametri suplimentari, utili pentru o integrare mai complexa cu serviciul dvs. Pentru a activa transmiterea catre dvs. si a urmatorilor parametri este necesar sa activati aceasta optiune de la sectiunea SMS Gateway > Configurare si setari > Editare / Setari avansate aferenta conexiunii SMS Gateway pentru care doriti ca acesti parametri sa se transmita catre dvs.).

Parametru Descriere
network_id Valoarea reprezinta ID-ul retelei in care a fost livrat SMS-ul dvs. si poate avea urmatoarele valori:
  • 1 - Vodafone Romania
  • 2 - Orange Romania
  • 3 - Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), inclusiv Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications, fost Romtelecom)
  • 4 - Zapp (Telemobil)
  • 5 - DigiMobil (RCS&RDS)
  • 6 - Lycamobile Romania
  • 100 - Retele de telefonie mobila internationale
SMSLink livreaza SMS-urile conform bazei de portabilitate a numerelor de telefon, implementata in Romania, astfel routarea SMS-urilor catre reteaua corespunzatoare tine cont de portabilitatea numerelor de telefon.
network_type
  • 1 - retele nationale din Romania
  • 2 - retele internationale din afara Romaniei
delivery_report Raportul de livrare in formatul transmis de operatorul de telefonie mobila
connection_id Connection ID-ul asociat conexiunii prin care a fost transmis SMS-ul
message_count Numarul de SMS-uri segment din care este compus SMS-ul transmis. Valoarea va fi 1 daca SMS-ul este un SMS neconcatenat, de maxim 160 de caractere sau o valoare mai mare decat 1 (ex. 2, 3, 4 etc.) daca SMS-ul este SMS concatent, compus din mai multe SMS-uri segment.

SMSLink incearca sa transmita raportul de livrare catre dvs. luand in calcul un timeout de conectare de 15 secunde catre serverul dvs. Daca doiti ca acest timeout sa fie modificat la o valoare mai mare pentru contul dvs., va rugam sa ne contactati.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea