Incepand de astazi va propunem o optiune pentru optimizarea campaniilor SMS ce directioneaza clientii catre un call-center prin esalonarea livrarii SMS-urilor catre clienti, in asa fel incat call-center-ul dumneavoastra sa nu devina supraaglomerat iar anumite apeluri sa nu poata fi preluate ca urmare a limitarii numarului apelurilor simultane, astfel putand cauza pierderea unui potential client. Serviciul este foarte util campaniilor cu terminare in call-center cum sunt: invitatiile pentru inscriere la evenimente.

Acum, pe langa trimiterea instanta si trimiterea programata, exista si trimiterea esalonata care va permite sa programati o campanie sa se trimita incepand cu o anumita data, intr-un interval orar si pe o perioada de cateva zile, astfel putand trimite spre exemplu 35.000 SMS-uri, in 3 zile de la 09:00 – 17:00 (8 ore pe zi), rezultand 1450 SMS-uri / ora. 

Puteti testa gratuit platforma SMSLink.ro daca va creati un cont de client. Fiecare cont de client primeste 3 SMS-uri gratuite, dupa validarea numarului de mobil, pentru testarea serviciilor.

, , , , , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea