Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Dupa ce ati adaugat o adresa de e-mail autorizata in serviciul Mail to SMS, puteti sa o editati pentru a avea acces si la setarile avansate aferente acesteia. Editarea unei adrese de e-mail autorizate se realizeaza prin accesarea sectiunii Configurare serviciu din cadrul Mail to SMS iar apoi accesarea optiunii Editare din dreptul adresei de e-mail autorizare pe care doriti sa o editati, de la rubrica Adrese de e-mail expeditoare acceptate.

Setarile avansate sunt descrise in imaginea de mai jos si permit controlul asupra autentificarii, modalitatii de procesare a destinatarilor, numarul maxim permis de destinatari si procesarea continutului mesajului.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea