Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

E-mail-ul transmis trebuie sa fie trimis de pe una din adresele de e-mail adaugate la sectiunea Configurare serviciu si sa contina urmatoarele informatii.

Transmiterea destinatarilor

 • Modalitatea 1: In situatia in care veti opta pentru transmiterea destinatarilor in campul To al e-mail-ului, campul To va trebui sa contina unul sau mai multi destinatari, separati corespunzator prin virgula sau punct si virgula. Fiecare destinatar trebuie sa fie introdus in formatul [numar-de-telefon]@smslink.ro, spre exemplu 0723123456@smslink.ro. Aceste adrese de e-mail nu trebuie definite in prealabil.

  In campul To, numerele de telefon pot fi trecute in oricare din formatele 07XXYYYYYY, 7XXYYYYYY, 407XXYYYYYY, 00407XXYYYYYY sau +407XXYYYYYY.

 • Modalitatea 2: In situatia in care veti opta pentru transmiterea destinatarilor in continutul e-mail-ului, atunci campul To va trebui sa contina doar adresa de e-mail sms@smslink.ro iar destinatarii sa fie trecuti in continutul e-mail-ului intre tag-urile <to></to> separati prin virgula, daca sunt mai multi, spre exemplu: <to>0723123456</to> sau <to>0723123456,0723123457</to>

  In continutul e-mail-ului, intre tag-urile <to></to>, numerele de telefon pot fi trecute in oricare formatele 07XXYYYYYY, 7XXYYYYYY, 407XXYYYYYY, 00407XXYYYYYY sau +407XXYYYYYY.

In ambele cazuri daca mentionati un destinatar de mai multe ori in acelasi e-mail, sistemul il va procesa doar o singura data pentru a evita transmiterea de SMS-uri cu acelasi continut.

Subiectul e-mail-ului

 • In situatia in care optati ca serviciul Mail to SMS sa u necesite autentificare la fiecare e-mail transmis, campul subiect va putea contine absolut orice, iar in functie de setarile dvs. continutil acestuia sa fie transmis sau nu prin SMS impreuna cu continutul e-mail-ului.
Continutul e-mail-ului

 • Mesajele mai mari de 160 de caractere vor fi refuzate automat
 • Mesajele mai mari de 160 de caractere, sa se trimita ca mai multe mesaje separate.
 • Mesajele mai mari de 160 de caractere, sa se trimita ca mai multe mesaje concatenate.
 • Mesajele mai mari de 160 de caractere sa fie trunchiate automat.

In situatia in care alegeti sa transmiteti si destinatarii in continutul e-mail-ului, conform modalitatii 2, descrisa la paragraful Transmiterea destinatarilor, tag-urile si continutul dintre tag-urile <to></to> nu vor fi transmise prin SMS, acestea fiind eliminate automat in momentul procesarii e-mail-ului.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea