Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

E-mail-ul transmis trebuie sa fie trimis de pe una din adresele de e-mail adaugate la sectiunea Configurare serviciu si sa contina urmatoarele informatii.

Transmiterea destinatarilor

 • Modalitatea 1: In situatia in care veti opta pentru transmiterea destinatarilor in campul To al e-mail-ului, campul To va trebui sa contina unul sau mai multi destinatari, separati corespunzator prin virgula sau punct si virgula. Fiecare destinatar trebuie sa fie introdus in formatul [numar-de-telefon]@smslink.ro, spre exemplu 0723123456@smslink.ro. Aceste adrese de e-mail nu trebuie definite in prealabil.

  In campul To, numerele de telefon pot fi trecute in oricare din formatele 07XXYYYYYY, 7XXYYYYYY, 407XXYYYYYY, 00407XXYYYYYY sau +407XXYYYYYY.

 • Modalitatea 2: In situatia in care veti opta pentru transmiterea destinatarilor in continutul e-mail-ului, atunci campul To va trebui sa contina doar adresa de e-mail sms@smslink.ro iar destinatarii sa fie trecuti in continutul e-mail-ului intre tag-urile <to></to> separati prin virgula, daca sunt mai multi, spre exemplu: <to>0723123456</to> sau <to>0723123456,0723123457</to>

  In continutul e-mail-ului, intre tag-urile <to></to>, numerele de telefon pot fi trecute in oricare formatele 07XXYYYYYY, 7XXYYYYYY, 407XXYYYYYY, 00407XXYYYYYY sau +407XXYYYYYY.

In ambele cazuri daca mentionati un destinatar de mai multe ori in acelasi e-mail, sistemul il va procesa doar o singura data pentru a evita transmiterea de SMS-uri cu acelasi continut.

Subiectul e-mail-ului

 • In situatia in care optati ca serviciul Mail to SMS sa u necesite autentificare la fiecare e-mail transmis, campul subiect va putea contine absolut orice, iar in functie de setarile dvs. continutil acestuia sa fie transmis sau nu prin SMS impreuna cu continutul e-mail-ului.
Continutul e-mail-ului

 • Mesajele mai mari de 160 de caractere vor fi refuzate automat
 • Mesajele mai mari de 160 de caractere, sa se trimita ca mai multe mesaje separate.
 • Mesajele mai mari de 160 de caractere, sa se trimita ca mai multe mesaje concatenate.
 • Mesajele mai mari de 160 de caractere sa fie trunchiate automat.

In situatia in care alegeti sa transmiteti si destinatarii in continutul e-mail-ului, conform modalitatii 2, descrisa la paragraful Transmiterea destinatarilor, tag-urile si continutul dintre tag-urile <to></to> nu vor fi transmise prin SMS, acestea fiind eliminate automat in momentul procesarii e-mail-ului.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea