Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Lista de adrese de e-mail expeditoare autorizate

In exemplul de mai sus puteti observa lista de e-mail-uri autorizate. Fiecare adresa de e-mail este unica in sistemul Mail to SMS si nu poate fi utilizata in mai multe conturi de utilizator.

Fiecare adresa de e-mail poate fi autorizata, dezactivata, editata sau stearsa. Imediat ce adresa de e-mail este inactivata sau stearsa, serviciul Mail to SMS va refuza toate e-mail-urile care sunt transmise de pe aceasta adresa. Adresa de e-mail autorizata poate fi setata sa se inactiveze automat la un anumit numar de autentificari esuate.

Adaugarea unei adrese de e-mail autorizate

In exemplul de mai sus aveti imaginea unui formular de adugare al unei adrese de e-mail autorizate.

Parola reprezinta parola pe care dvs. o veti transmite catre serviciul Mail to SMS la fiecare e-mail transmis. Parola trebuie sa fie de minim 6 caractere si este case sensitive. La acest pas puteti defini la cate autentificari esuate sa fie dezactivata adresa de e-mail autorizata.

In situatia in care nu doriti sa utilizati o parola pentru autentificarea in serviciul Mail to SMS, introduceti la acest pas o parola generica. Dupa ce salvati adresa de e-mail autorizata, veti avea optiunea Editare aferenta acesteia, de unde puteti dezactiva necesitatea transmiterii parolei, putand astfel sa utilizati serviciul Mail to SMS fara parola.

Setarea notificarilor generale

Va puteti seta ce notificari doriti sa primiti folosind aceasta optiune. Notificarile se primesc pe adresa de e-mail a entitatii utilizate sau pe adresa dumneavoastra de e-mail, pe care ati folosit-o la creearea contului de utilizator pe site, in functie de optiunile selectate mai jos.

Setari despre procesarea mesajelor

Aceasta sectiune va permite sa definiti diverse setari despre modul in care mesajele transmise prin serviciul Mail to SMS sa fie procesate.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea