Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Mail to SMS este un serviciu ce permite transmiterea de SMS-uri prin conversia e-mail-urilor transmise de dvs. Mail to SMS este compatibil cu orice client de e-mail (ex. Outlook, Windows Mail, Thunderbird), webmail (GMail, Yahoo! Mail, Hotmail) si se integreaza foarte usor cu orice aplicatie capabila sa transmita un e-mail.

Pentru a transmite SMS-uri prin serviciul Mail to SMS, dupa ce ati efectuat configurarea initiala, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail de pe adresa dvs. de e-mail catre:

  • una sau mai multe adrese de e-mail de forma [numar de telefon]@smslink.ro, spre exemplu 0723123456@smslink.ro care vor trebui trecute in campul To al e-mail-ului;

sau

  • adresa de e-mail sms@smslink.ro iar in continutul e-mail-ului sa aveti trecute intre tag-urile <to></to> unul sau mai multe numere de telefon, separate prin virgula.

E-mail-urile vor fi procesate automate de catre sistemele noastre, in timp real, si vor fi convertite in SMS, pentru a fi livrate la numerele de telefon specificate de dvs.

Daca in sectiunea configurare cont ati selectat ca doriti sa primiti raport de livrare, atunci pe adresa de e-mail de la care ati expediat e-mail-ul sau pe adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat, in functie de cum ati ales, veti primi rapoartele de livrare pentru fiecare SMS transmis. De asemenea veti fi notificat in timp real despre orice eroare care a intervenit in procesarea mesajului transmis de dumneavoastra.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea