Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support (24/7)    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

GSM 7-bit encoding (IA5) (data coding 0)

SMS Gateway accepta caracterele definite in codarea standard GSM si anume GSM 7-bit encoding (IA5).

Caracterele definite in GSM 7-bit encoding (IA5) sunt suportate de majoritatea telefoanelor mobile si permit ca lungimea maxima a unui SMS neconcatenat sa fie de 160 de caractere iar SMS-urile concatenate vor fi compuse din parti a caror lungime maxima va fi de 152 de caractere.

Folosind SMS Gateway prin HTTP sau SOAP caracterele [ ] { } | ~ ^ " ` CR (Carriage Return) si LF (Line Feed) vor ocupa spatiul a doua caractere in textul SMS-ului iar folosind SMS Gateway prin SMPP caracterele [ ] { } | ~ si ^ vor ocupa spatiul a doua caractere in textul SMS-ului.

Pentru SMS Gateway prin SMPP, tabela GSM 7 IA 5 cuprinde caracterele:

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F
0 @ £ $ ¥ è é ù ì ò ç LF ø ø CR å å
1 δ _ φ γ λ ω π ψ σ θ ξ ESC æ æ ß é
2 SP ! " # $ % & ' ( ) * + , - . /
3 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 : ; < = > ?
4 ¡ A B C D E F G H I J K L M N O
5 P Q R S T U V W X Y Z ä ö ñ ü §
6 ¿ a b c d e f g h i j k l m n o
7 p q r s t u v w x y z ä ö ñ ü à


Pentru SMS Gateway prin SMPP, tabela extinsa GSM 7 IA 5 cuprinde caracterele:

14 28 29 2f 3c 3d 3e 0a 40 65
1b ^ { } [ ~ ] FF | €

Tabelele de mai sus sunt valabile si pentru SMS Gateway prin HTTP, SOAP, BULK insa anumite caractere speciale nu vor fi acceptate. Va recomandam sa testati caracterele pe care intentionati sa le utilizati sau daca aveti neclaritati sa ne contactati pentru a va furniza mai multe informatii.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea